Partnereink: ESK | Csubakka! | Hitel | Geek Poló Bolt | Kanizsa Elektronika | Kanizsai Foglalkoztatási Paktum | Zensetup
Hallgassd Te is (katt. ide) a lokalhoszt.hu kedvenc online rádió adóját a LazaRadio-t! De ha röhögni akarsz, akkor válasszad a Csubakkát!

BejelentkezésBejelentkezés:
Név: Jelszó:

Dátum: 2019. szeptember 17., Kedd
Boldog névnapot: Zsófia
Jelenlegi látogatók: kocka

[Hardver] ACER eMachines E725: egy petákot se adj érte!

Végső felháborodásomban írtam ezen cikket az Acer eMachines E725-443G32Mi gépezetről, amely az eddigi legrosszabb notebook, ami megfordult a kezeim között!

írta: Fido, 2010.05.24. @ 20:54
hozzászólások: 345 db
megtekintve: 107782

Nem vagyok egy nagy hardver teszter, sem túl nagy szakértő. De amit az ez az úgynevezett ACER eMachines E725-443G32Mi kiváltott belőlem, az nagyon kikívánkozik!


Vajmi bevezető eme csoda-masinának ...

Egy ismerősöm vásárolta meg eme fekete remekművet, amely a már említett eMachines márnanév alatt díszelgő masinéria. Megkért, hogy mivel ő még annyira sem ért hozzá, mint én, legyek kedves telepítsem fel neki, hogy a hétvégén boldogan használhassa a készüléket. Eleget is szerettem volna tenni a kérésnek és nekiültem ...
A gép külsején is már látszik, hogy egy alsó-kategóriás notebook (nagyon gagyi, nyikorgós műanyag borítás), amivel nem is lenne baj, mivel böngészésre, officeolásra és még néhány irodai program futtatására tökéletes gép is lenne.

A csodagép specifikáció dióhéjban:

CPU: Intel Pentium Dual Core T4400 2.2GHz
Memória: 3072 MB DDRII
Grafikus-vezérlő: Intel GMA 4500M
HDD: 320 GB (Western Digital)
Egyebek: 6 cellás akksi, webkamera, kártyaolvasó, szuper dvd író, stb. stb. stb. és WiFi, azaz Wireless hálózati csatoló. Igen? Tényleg?

Mint feljebb látható, tényleg egy 2010-es alsó-kategóriás gép, amivel hangsúlyozom, hogy egyáltalán nem lenne baj. Az ára sem olyan vészes, jóval 120.000 Ft alatt is megkaphatjuk, de valljuk be, hogy egy magyar pénztárcának azért mégsem egy elenyésző összeg ez az ár. Mit is várnánk a pénzünkért? Természetesen azt, hogy könnyen telepíthető módon (Next-Next-Finish) működésre bírjuk a nem is olyan kevés pénzért megvásárolt ACER eMachines E725-öt! Szerintem nem olyan nagy elvárás ez 2010-ben ...


Akkor telepítsünk Windows 7-et!

Miért is ne telepítenénk ezt? Driver ellátottsága jó, mindent felismer hacsak nem valami nagyon új dologgal állunk elé, de ebben a gépben nincsen semmi extra alkatrész, amit ne ismerne egy valamire való operációs rendszer. Látszólag szépen feltelepül a Win7, semmi nehézség sincs a telepítésében amúgy sem. Megnézzük az eszközkezelőt, minden eszközt felismert, minden fasza! (elsőként egy tavaly nyári 32bit-es végleges kiadást próbálok)

Vagy mégsem jó valami?

Hát nem működik az a rohadt Wireless! Pedig aszongya látja az eszközkezelőben (Broadcom 802.11g hálózati adapter), látja mindenhol, csak éppen egyetlen egy vezeték nélküli hálózatot sem érzékel. Oké, megbocsájtjuk, előkapjuk a notebook dobozából az Acer által mellékelt Resource DVD-t, amely minden operációs rendszer alá tartalmazza a driver-eket (ne várjunk ennyit a Win7-től, hogy ennyi mindent ismerjen).

Van ám a riszórsz dévédén egy nagy rakat wireless driver, de tévedhetetlenek vagyunk, a Win7 szerint is Broadcom és a gép alján is megtalálható, hogy ilyen típusú vezeték nélküli hálózati csatolót tartalmaz az E725 (az elolvasásához nagyító kell).


De várjunk csak! Van ilyen driver a listában? Bevallom, hogy én csak most vettem észre a képen, hogy nincs is! Atyaég ...


Használjuk a Google-t és telepítsünk egy jóval frissebb Win7-et!

Na ráguglizok, meg is találom a driver listát az eMachines weboldalán!


Természetesen a gyártó oldaláról letöltött driverrel sem működik a kapcsolódás a vezeték nélküli hálózatokhoz! Mellékesen hozzáteszem, keresés közben nem egy helyet találtam, nem egy anyázó hozzászólót, akiknek Windows XP / Vista és 7 alatt volt pont ilyen problémájuk!
Bevallom derekasan, ezután fogtam magamat, és lewarezoltam a Windows 7 2010 májusi frissített, 64bit-es verziójú telepítőjét, és szépen feltettem azt. Ezzel a probléma ugyanaz volt, se riszórsz DVD, sem az eMachines driverei nem segítettek. Mindent feltelepítettem kínomban, mint a DVD-ről, mint a weboldalról ugyanúgy. Tehát nem maradt ki sem chipset, sem a "sima" vezetékes LAN driver sem.

Ezek mellett meg sem említeném, hogy a nyektetett vezetéknélküli hálózati csatoló végig rendelkezett MAC címmel, képes lett volna IP címet fogadni egy DHCP-ről, látszólag "látta" a Windows 7 mindig.Még néhány reménytelen próbálkozás ...

Fórumok, hardver-tesztek hozzászólásai tömkelege. Még egy francia fórumból is töltöttem le drivereket, de semmi. Nem jutottam egyről a kettőre wireless ügyben. Na mondom megpróbálom az eMachines szupporttyát a weboldalukon keresztül. Néhány e-mail-t váltottam egy szerencsétlen e-mailt fogadó, automatikusan megválaszoló robottal, de nem tudta megoldani a problémámat a piciny lelkem! Gratulálok Acer ...


Persze, a hiba mindig a felhasználóban van!

A routerrel, ami adta jelen helyzetünkben a vezeték nélküli hálózatot, azzal semmi gond sem volt. Még két gép (Toshiba Satellite L40-17R és MacBook Pro), különböző operációs rendszerekkel (Win7 és MacOS X 10.6) "látta" és használta a wireless hálót. Mint a cikk legelején is említettem, nem vagyok egy profi hardver szakértő, de nem ezt a hercehurcát várnám egy vadi-új notebook esetében.

Egyszerűen hihetetlen, hogy az "átlagos" hozzáértésemmel, lassan 3 napja nem tudom működésre bírni Win7-el a vezeték nélküli hálózat használatát. Windows XP-vel és Vista-val sem szeretnék már tovább bajlódni, és mint említettem, ezekkel is volt nem egy hozzászólás, ahol pontosan ugyanez volt a baja a delikvenseknek. Gondolom ők sem most telepítettek Windows-t életükben először. Akkor még hadd ne szóljak azon hozzászólásokról, akik megoldották ezen problémát, de közölték, hogy a gépükben nem is Broadcom, hanem Intel által gyártott vezeték nélküli csatoló van. Ezeket is próbáltam, mivel Intel-féle driver is volt elérhető (a riszórsz dvd-n és a hivatalos weboldalon egyaránt), de egyáltalán nem működött, egyetlen verzióval sem.


Zárszó

Az Acer eMachines E725-443G32Mi szerintem egy nagy rakás sz*r! Hogyan lehet ilyet piacra dobni, és pénzt kérni érte? Ha pedig bennem van a hiba, akkor elnézést kérek, de nem egy egyszerű menet erre a gépre wireless lehetőségeket varázsolni! Jelen pillanatban akárhogyan is próbálkozok (és a fórumos hozzászólásokat elnézne nem én vagyok ezzel egyedül), nem sikerül feltelepíteni erre a szutyokra a normális vezeték-nélküli drivert. Ha már valaki piacra dob egy informatikai eszközt (legyen az bármi), szerintem joggal elvárható, hogy könnyű kezelhetőséget is adjon mellé! Ha pedig nem egyszerű az eset, akkor írják már rá, hogy csakis gyakorlott vásárló fizessen a termékükért, akik szeretik a kihívásokat!

Oké, részben az idegesség is beszél belőlem, sokaknak biztosan jól működik ez a gép, és az is tuti, hogy nem vagyok profi informatikus én sem, de az letagadhatatlan, hogy a hivatalos weboldal, a riszórsz dvd és az észer szupport lényegében semmi segítséget sem nyújt a fent említett fő problémával kapcsolatban.

Hozzászólások

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | [11] | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
Hozzászólás (anonymus)
<<-- Kérlek, írd be ide azt a szót, hogy kocka, különben a hozzászólásod nem fog megjelenni ebben a cikkben!
2011.02.07. @ 08:18

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2011.02.06. @ 19:46

Nekem is E725-ösöm van, és az elején én is XPvel szarakodtam rajta, ahhoz kellett telepíteni a cuccokat, és ha jól emlékszem nem volt jó a wifi. De utána gyorsan átváltottam Win7re, és azóta tökéletesen működik, semmi baja nincs, az én céljaimnak tökéletesen megfelel. Nem kéne ijesztgetni az embereket ilyen cikkekkel.

Nem akarok senkit sem ijesztgetni, csak ez volt a tapasztalatom a géppel. Ettől még bátran meglehet vásárolni ezt a masinát.

2011.02.07. @ 08:16

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2011.01.29. @ 01:08

Haho!
Én egy ACER Aspre és egy EMACHINES E725 tulajdonos vagyok.ez utobbi 2009 augusztus ota van meg, semmi baj nincs vele.vistával, xp-vel és most win7-el használom.
Érdekes...müködik!
Favágó ne akarjon atomerőművet építeni...

Szóval én mint "favágó" hozzá sem tudtam lőne ehhez az "atomerőműhöz".

De a favágó szerint, Önnek, mint atomtudósnak a helyesírásra is kellene adnia ha ilyen okos!

2011.02.06. @ 19:46
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Nekem is E725-ösöm van, és az elején én is XPvel szarakodtam rajta, ahhoz kellett telepíteni a cuccokat, és ha jól emlékszem nem volt jó a wifi. De utána gyorsan átváltottam Win7re, és azóta tökéletesen működik, semmi baja nincs, az én céljaimnak tökéletesen megfelel. Nem kéne ijesztgetni az embereket ilyen cikkekkel.

2011.01.29. @ 01:08
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Haho!
Én egy ACER Aspre és egy EMACHINES E725 tulajdonos vagyok.ez utobbi 2009 augusztus ota van meg, semmi baj nincs vele.vistával, xp-vel és most win7-el használom.
Érdekes...müködik!
Favágó ne akarjon atomerőművet építeni...

2011.01.11. @ 15:32

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2011.01.11. @ 12:59

Én is telepítettem már E725-ös gépre Win 7-et, illetve nekem E727 van. Nekem semmi gondom nem volt a telepítésnél, a Wifi csodásan működik. Próbálkozz XP-s, vagy Vistás driverrel.

Ha nagyon nem megy, akkor töltsd le az Everestet és nézd meg pontosan, hogy milyen wifi van benne.

Zárszónak pedig: egy gépet nem minősítenék azért, mert nem megy a WiFi. Ez egyedi hiba is lehet.

Én mindenkinek ajánlani tudom ezt a gépet. Szerintem felesleges 150-200 000Ft-ot kiadni azért, mert valami Apple, vagy Dell, vagy HP, és tudásában akár még ezt a gépet is alul múlja.

Apple-t nem sűrűn kapsz 200k alatt, főleg nem Magyarisztánban.

Korábban is leírtam, de neked is leírom. Egyik csoporttársamnak is eMachines-e van, kb 1 éve. Elég aktívan használja, mivel kollégista, nincs másik gépe. Valami ocsmányul szét van kopva a burkolata, a gombok. Namost egy Dell vagy HP kicsit jobban viseli ezen megpróbáltatásokat.
Nekem nincs új notebookom, használtan vettem egy HP üzleti Nc6400-ast. Több mint 2 éves, nincs rajta semmi kopás. De említhetném egy korábbi cikkemben is szereplő HP N620c notebook-ot, mely több mint 6 éves volt eladásakor. De sehol egy kopás. Belső felépítésük messze meghaladja ezeket az eszutykokat.
Nem rég hoztak hozzám egy Acer Aspire 5732Z-t, mely nagyon eMachines forma, bár belsőleg elvileg kicsit többet tudott. 1 éves garija volt, gari lejárta után 1 hónapra meg is halt a gép. Elhozta hozzám ismerősöm, szétkaptam eléggé kiábrándiító volt az összeszerelése. Kb akkor értettem miért olcsó az Acer bizonyos szériái.

És az utolsó bekezdésedbe belekötnék. 150-200k-s gépekbe már kapsz i3 vagy i5-ös procit. Namost nem tudom mit értesz tudásban. De az alap T szériás dual core-ok elbújhatnak az i procik mögött, sőt lassan az asztali Q9400-asom is.

A "WiFi nem megy", vagy nem kompatibilis Win7-el, már ez is minősít egy notit, szerintem. Továbbá, ha a support-on van a hiba, akkor a noti gyártó support hanyagságát minősíti...

2011.01.11. @ 12:59
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Én is telepítettem már E725-ös gépre Win 7-et, illetve nekem E727 van. Nekem semmi gondom nem volt a telepítésnél, a Wifi csodásan működik. Próbálkozz XP-s, vagy Vistás driverrel.

Ha nagyon nem megy, akkor töltsd le az Everestet és nézd meg pontosan, hogy milyen wifi van benne.

Zárszónak pedig: egy gépet nem minősítenék azért, mert nem megy a WiFi. Ez egyedi hiba is lehet.

Én mindenkinek ajánlani tudom ezt a gépet. Szerintem felesleges 150-200 000Ft-ot kiadni azért, mert valami Apple, vagy Dell, vagy HP, és tudásában akár még ezt a gépet is alul múlja.

2011.01.07. @ 18:30
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


úgy szar ahogy van enyi

2011.01.07. @ 18:15
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


koma :O

2011.01.07. @ 14:24

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2011.01.07. @ 08:50

Különben meg nekem is ilyen laptopom van, Win 7 op. rendszerrel és csodák csodája nekem semmi bajom vele. Mindent felismert, úgyhogy a hiba a te fejedben van koma. 486 os gépet sem bíznék rád nem még egy ilyen laptopot.

Természetesen mindenki hülye hozzá, csak te nem...

2011.01.07. @ 08:50
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Különben meg nekem is ilyen laptopom van, Win 7 op. rendszerrel és csodák csodája nekem semmi bajom vele. Mindent felismert, úgyhogy a hiba a te fejedben van koma. 486 os gépet sem bíznék rád nem még egy ilyen laptopot.

2011.01.07. @ 08:48
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Tiszta hülye vagy! Nem adnék a kezedbe még egy vezetékes telefont sem.

2011.01.02. @ 15:56
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Hali !
Én épp most vagyok ugyanezen probléma kellős közepén, Emachines E732 Z Linux-al telepítve tökéletesen tudta a wifit.De csak azt. Semmi mást nem bírtam vele csinálni.Se a cd-dvd meghajtóba tett lemezeket nem tudta megnyitni, sem a saját maga által a netről letöltött fájlokat.
Op renszer csere után a Win xp-n minden működik
a wifit kivéve. Internetezni csak a zsinóron keresztül lehet vele.Ja ,a rendszer hardware eszközkezelő hálózati vezérlő meghajtó hibát jelez, de nem találok hozzáférhető drájvert sehol sem.
Ha tudna valaki segíteni , megköszönném !

2011.01.01. @ 14:39

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


1. ne REPOST-olj.
2. Olvasd el újra a cikket.

2011.01.01. @ 12:56
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Te nagyon béna lehetsz koma! egy éve nyúzom a gépet, egy fél évet Win XP-vel tökéletesen működött minden rajta. Azóta Win7 Ultimate 32bit van rajta, élből felismerte a vezeték nélküli hálózatot, és le is kommunikált a TP-LINK routerel és azóta is tökéletesen működik. A HIBA VELED VAN NEM AZ eMachines-al.

2010.12.18. @ 21:39
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


ugyan ilyen laptopom van, eleinte nagyon rossz volt, meg is elégeltem, 2x szart be benne a gyári vinyó 5 hónap alatt.... Na mind1, betelt a pohár, fogtam, a gyártó honlapról leszedtem a biost(a többi driver szar úgy ahogy van) felfrissítettem, érdekes kapásból megy a boot rendesen, nem kell hetente újra telepíteni a win-t. Utánna leszedtem az intel holnapról a wifi, vga, drivert, külön a realtek és az aetheros drivert és láss csodát jól müxik....

2010.12.14. @ 20:22
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Sziasztok!
Nővéremék most vettek egy eMachines gépet.
Hogy lehet rá bármiféle Windowst feltelepíteni?
Hogyan fogjak hozzá?
Ugyanis CD/DVD-ről nem bootol a gép, a file managerben indítva a telepítőt csak a böngésző tölt be több 100 üres oldalt...
Előre is köszi!

2010.12.05. @ 10:17

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2010.12.05. @ 09:24

Az a baj hogy sutyi vagy, és a hozzád hasonló nyomoroncok is vásárolhatnak internet hozzáférést, és írhatnak olyan "cikkeket" mint ez itt.

Az általam fejlesztett/programozott weboldalra olyan cikket írok Te szerencsétlen amilyet csak akarok!

Biztosan önelégülten pötyögted (kispolgári csökevényhez méltó) soraidat, egy ilyen rakat szar gépen, amiről írtam.

Mint előzőleg említettem, miért ne írhatnék a saját weboldalamra cikket?

Te hova írhatnál cikket?

Max. feltelepítesz egy ingyenes tárhelyre egy WP-t és oda írogathatsz, amit majd a kutya sem olvas el.

Hülyegyerek ...

2010.12.05. @ 09:24
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Az a baj hogy sutyi vagy, és a hozzád hasonló nyomoroncok is vásárolhatnak internet hozzáférést, és írhatnak olyan "cikkeket" mint ez itt.

2010.11.30. @ 22:50

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.11.30. @ 21:47

A hálózati gondot én elsőre kiszúrtam az egyik képen.
"Atheros client" Ez a legnagyobb probléma amit valaha is kidobtak piacra.Ez a driverrel egy xp-n futottam össze egy asus F5-ös laptopon.Hogy én mennyit szívtam vele mire rájöttem.Az xp-nek a gyári wifit kezelő cucca és ez az atheros csodacucc folyamatosan összeakadt.Az agyasok nem csak egy sima drivert mellékeltek hanem ajándékba a driver telepítő mellé még egy kis kezelő szoftvert amit nem lehetett ez a cukorfalat nélkül feltelepíteni.Ezzel a szoftverrel meg a windows-al állandóan balhéztak.Ha mind a kettő fen volt nem látott egyetlen wifis hálózatot sem.Megoldás: Sima drivert sikerült beszereznem és manuálba feltennem, a windowst meg meghagytam hogy az felügyelje a vezeték nélküli netet és láss csodát keresés után megjelent 5 vezeték nélküli hálózat a saját routeremet is beleértve.

Nálam is volt egy ilyen eset, épp egy eMachines egyik példányával. Típus már nem rémlik, de valami elképesztő folyamat összehozni a drivert. Az atheros drivere annyira be tud keverni mint az állat. Ugye külön progival kell elvileg csatlakozni a routerrel és win7 alatt valamiért az a program totál meg volt hülyülve, de ha nem volt fent a win7-en akkor a win7 magában sem látta a routert. Kb 2-3 órát coptam vele, de összejött. Hihetetlen, hogy nem bírnak kiadni egy olyan drivert, amit feltelepítek egy hardvernek, és utána működik rendeltetésszerűen a hardver. És ez nem a felhasználó illetve a cikkíró hibája, hanem a gyártóé. A drivert azért írják, hogy működtesse az adott hardvert az oprendszeren...

2010.11.30. @ 21:47
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


A hálózati gondot én elsőre kiszúrtam az egyik képen.
"Atheros client" Ez a legnagyobb probléma amit valaha is kidobtak piacra.Ez a driverrel egy xp-n futottam össze egy asus F5-ös laptopon.Hogy én mennyit szívtam vele mire rájöttem.Az xp-nek a gyári wifit kezelő cucca és ez az atheros csodacucc folyamatosan összeakadt.Az agyasok nem csak egy sima drivert mellékeltek hanem ajándékba a driver telepítő mellé még egy kis kezelő szoftvert amit nem lehetett ez a cukorfalat nélkül feltelepíteni.Ezzel a szoftverrel meg a windows-al állandóan balhéztak.Ha mind a kettő fen volt nem látott egyetlen wifis hálózatot sem.Megoldás: Sima drivert sikerült beszereznem és manuálba feltennem, a windowst meg meghagytam hogy az felügyelje a vezeték nélküli netet és láss csodát keresés után megjelent 5 vezeték nélküli hálózat a saját routeremet is beleértve.

  - Ingyen ajándékok

Facebook Oszt lájkoló a Fészbúkon?Videók, képek, viccek, Csubakka Ha röhögni akarsz ...Ingyenes elektronikai termékek Ingyenes termékek ...Konzol Magazin Ha nem PC, akkor konzol!Gyors keresés Keresés
Keresendő szöveg:

Club7 Rádió LazaRadio


LazaRadio

Szavazás Szavazás


Vannak új szerkesztőink! Miből szeretnél többet?


Jó lenne még több hír!
9 %
Még több kivesézős cikket akarunk!
3 %
Jó lenne néhány új gépigény is!
2 %
Letötltéseket akarunk!
52 %
Legyen több mindenből!
15 %
Bikicsunáj!
19 %
Összes szavazat: 158 db

Képgaléria KépgalériaStatisztika Statisztika


Hírek: 1118 db
Cikkek: 140 db
Kockafejek: 33276 db
Hír hozzászólások: 3568 db
Cikk hozzászólások: 1842 db
Fórum hozzászólások: 1117 db
Összes hozzászólás: 6527 db

Hirdetés Hirdetés
2007-2010. Minden Jog Fenntartva - lokalhoszt.hu
Email: fido@lokalhoszt.hu
Honlapkészítés, webtárhely
Többen kérdezték már, hogy mi az oldal célja? Akkor legyen mondjuk ez a cél: Világuralom! :D


Az oldal legenerálva 0.034454 másodperc alatt.