Partnereink: ESK | Csubakka! | Hitel | Geek Poló Bolt | Kanizsa Elektronika | Kanizsai Foglalkoztatási Paktum | Zensetup
Hallgassd Te is (katt. ide) a lokalhoszt.hu kedvenc online rádió adóját a LazaRadio-t! De ha röhögni akarsz, akkor válasszad a Csubakkát!

BejelentkezésBejelentkezés:
Név: Jelszó:

Dátum: 2019. szeptember 17., Kedd
Boldog névnapot: Zsófia
Jelenlegi látogatók: kocka

[Hardver] ACER eMachines E725: egy petákot se adj érte!

Végső felháborodásomban írtam ezen cikket az Acer eMachines E725-443G32Mi gépezetről, amely az eddigi legrosszabb notebook, ami megfordult a kezeim között!

írta: Fido, 2010.05.24. @ 20:54
hozzászólások: 345 db
megtekintve: 107790

Nem vagyok egy nagy hardver teszter, sem túl nagy szakértő. De amit az ez az úgynevezett ACER eMachines E725-443G32Mi kiváltott belőlem, az nagyon kikívánkozik!


Vajmi bevezető eme csoda-masinának ...

Egy ismerősöm vásárolta meg eme fekete remekművet, amely a már említett eMachines márnanév alatt díszelgő masinéria. Megkért, hogy mivel ő még annyira sem ért hozzá, mint én, legyek kedves telepítsem fel neki, hogy a hétvégén boldogan használhassa a készüléket. Eleget is szerettem volna tenni a kérésnek és nekiültem ...
A gép külsején is már látszik, hogy egy alsó-kategóriás notebook (nagyon gagyi, nyikorgós műanyag borítás), amivel nem is lenne baj, mivel böngészésre, officeolásra és még néhány irodai program futtatására tökéletes gép is lenne.

A csodagép specifikáció dióhéjban:

CPU: Intel Pentium Dual Core T4400 2.2GHz
Memória: 3072 MB DDRII
Grafikus-vezérlő: Intel GMA 4500M
HDD: 320 GB (Western Digital)
Egyebek: 6 cellás akksi, webkamera, kártyaolvasó, szuper dvd író, stb. stb. stb. és WiFi, azaz Wireless hálózati csatoló. Igen? Tényleg?

Mint feljebb látható, tényleg egy 2010-es alsó-kategóriás gép, amivel hangsúlyozom, hogy egyáltalán nem lenne baj. Az ára sem olyan vészes, jóval 120.000 Ft alatt is megkaphatjuk, de valljuk be, hogy egy magyar pénztárcának azért mégsem egy elenyésző összeg ez az ár. Mit is várnánk a pénzünkért? Természetesen azt, hogy könnyen telepíthető módon (Next-Next-Finish) működésre bírjuk a nem is olyan kevés pénzért megvásárolt ACER eMachines E725-öt! Szerintem nem olyan nagy elvárás ez 2010-ben ...


Akkor telepítsünk Windows 7-et!

Miért is ne telepítenénk ezt? Driver ellátottsága jó, mindent felismer hacsak nem valami nagyon új dologgal állunk elé, de ebben a gépben nincsen semmi extra alkatrész, amit ne ismerne egy valamire való operációs rendszer. Látszólag szépen feltelepül a Win7, semmi nehézség sincs a telepítésében amúgy sem. Megnézzük az eszközkezelőt, minden eszközt felismert, minden fasza! (elsőként egy tavaly nyári 32bit-es végleges kiadást próbálok)

Vagy mégsem jó valami?

Hát nem működik az a rohadt Wireless! Pedig aszongya látja az eszközkezelőben (Broadcom 802.11g hálózati adapter), látja mindenhol, csak éppen egyetlen egy vezeték nélküli hálózatot sem érzékel. Oké, megbocsájtjuk, előkapjuk a notebook dobozából az Acer által mellékelt Resource DVD-t, amely minden operációs rendszer alá tartalmazza a driver-eket (ne várjunk ennyit a Win7-től, hogy ennyi mindent ismerjen).

Van ám a riszórsz dévédén egy nagy rakat wireless driver, de tévedhetetlenek vagyunk, a Win7 szerint is Broadcom és a gép alján is megtalálható, hogy ilyen típusú vezeték nélküli hálózati csatolót tartalmaz az E725 (az elolvasásához nagyító kell).


De várjunk csak! Van ilyen driver a listában? Bevallom, hogy én csak most vettem észre a képen, hogy nincs is! Atyaég ...


Használjuk a Google-t és telepítsünk egy jóval frissebb Win7-et!

Na ráguglizok, meg is találom a driver listát az eMachines weboldalán!


Természetesen a gyártó oldaláról letöltött driverrel sem működik a kapcsolódás a vezeték nélküli hálózatokhoz! Mellékesen hozzáteszem, keresés közben nem egy helyet találtam, nem egy anyázó hozzászólót, akiknek Windows XP / Vista és 7 alatt volt pont ilyen problémájuk!
Bevallom derekasan, ezután fogtam magamat, és lewarezoltam a Windows 7 2010 májusi frissített, 64bit-es verziójú telepítőjét, és szépen feltettem azt. Ezzel a probléma ugyanaz volt, se riszórsz DVD, sem az eMachines driverei nem segítettek. Mindent feltelepítettem kínomban, mint a DVD-ről, mint a weboldalról ugyanúgy. Tehát nem maradt ki sem chipset, sem a "sima" vezetékes LAN driver sem.

Ezek mellett meg sem említeném, hogy a nyektetett vezetéknélküli hálózati csatoló végig rendelkezett MAC címmel, képes lett volna IP címet fogadni egy DHCP-ről, látszólag "látta" a Windows 7 mindig.Még néhány reménytelen próbálkozás ...

Fórumok, hardver-tesztek hozzászólásai tömkelege. Még egy francia fórumból is töltöttem le drivereket, de semmi. Nem jutottam egyről a kettőre wireless ügyben. Na mondom megpróbálom az eMachines szupporttyát a weboldalukon keresztül. Néhány e-mail-t váltottam egy szerencsétlen e-mailt fogadó, automatikusan megválaszoló robottal, de nem tudta megoldani a problémámat a piciny lelkem! Gratulálok Acer ...


Persze, a hiba mindig a felhasználóban van!

A routerrel, ami adta jelen helyzetünkben a vezeték nélküli hálózatot, azzal semmi gond sem volt. Még két gép (Toshiba Satellite L40-17R és MacBook Pro), különböző operációs rendszerekkel (Win7 és MacOS X 10.6) "látta" és használta a wireless hálót. Mint a cikk legelején is említettem, nem vagyok egy profi hardver szakértő, de nem ezt a hercehurcát várnám egy vadi-új notebook esetében.

Egyszerűen hihetetlen, hogy az "átlagos" hozzáértésemmel, lassan 3 napja nem tudom működésre bírni Win7-el a vezeték nélküli hálózat használatát. Windows XP-vel és Vista-val sem szeretnék már tovább bajlódni, és mint említettem, ezekkel is volt nem egy hozzászólás, ahol pontosan ugyanez volt a baja a delikvenseknek. Gondolom ők sem most telepítettek Windows-t életükben először. Akkor még hadd ne szóljak azon hozzászólásokról, akik megoldották ezen problémát, de közölték, hogy a gépükben nem is Broadcom, hanem Intel által gyártott vezeték nélküli csatoló van. Ezeket is próbáltam, mivel Intel-féle driver is volt elérhető (a riszórsz dvd-n és a hivatalos weboldalon egyaránt), de egyáltalán nem működött, egyetlen verzióval sem.


Zárszó

Az Acer eMachines E725-443G32Mi szerintem egy nagy rakás sz*r! Hogyan lehet ilyet piacra dobni, és pénzt kérni érte? Ha pedig bennem van a hiba, akkor elnézést kérek, de nem egy egyszerű menet erre a gépre wireless lehetőségeket varázsolni! Jelen pillanatban akárhogyan is próbálkozok (és a fórumos hozzászólásokat elnézne nem én vagyok ezzel egyedül), nem sikerül feltelepíteni erre a szutyokra a normális vezeték-nélküli drivert. Ha már valaki piacra dob egy informatikai eszközt (legyen az bármi), szerintem joggal elvárható, hogy könnyű kezelhetőséget is adjon mellé! Ha pedig nem egyszerű az eset, akkor írják már rá, hogy csakis gyakorlott vásárló fizessen a termékükért, akik szeretik a kihívásokat!

Oké, részben az idegesség is beszél belőlem, sokaknak biztosan jól működik ez a gép, és az is tuti, hogy nem vagyok profi informatikus én sem, de az letagadhatatlan, hogy a hivatalos weboldal, a riszórsz dvd és az észer szupport lényegében semmi segítséget sem nyújt a fent említett fő problémával kapcsolatban.

Hozzászólások

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | [12] | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
Hozzászólás (anonymus)
<<-- Kérlek, írd be ide azt a szót, hogy kocka, különben a hozzászólásod nem fog megjelenni ebben a cikkben!
2010.11.24. @ 18:42
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Sziasztok!
Nekem is egy ugyanilyen gépem van....hát vannak vele problémáim...főleg amíg XP volt rajta...nagyon szar volt vele...
Elvittük egy szerelőhöz hogy hozza rendbe ezt a gépet...hát sikerült(nah jó mondjuk akihez én vittem az egy szuperagy informatikus)feltette rá a Win7-et és tökéletes...semmi baja sincs...sztem jó...persze mindenkinek más a véleménye...minden műxik...sztem vannak köztük hibásan legyártott gépek, mert én is harmad éves informatikus vagyok és sztem ha megvan buherálva akkor szuper kis gép. Ennyi...

2010.11.24. @ 14:26

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2010.11.24. @ 08:45

Üdv!
Én is most szívok egy E725-433G32MI-vel csak nekem a touchpad nem müxik. Telepítettem a gyári oldalon található összes touchpad drivert de egyikkel sem megy win7 alat és fedora linux alatt sem. A legnagyobb poén az hogy az XP-t meg telepíteni sem lehet mert azt mondja hogy futtassam a chkdisket. Maga a telepítő kékhalállal lefagy. Te4szteltem memóriára, HDDre, linuxos boot cd-ről ott van egy olyan program ami tudta kezelni a touch padot, de azonkívűl sehol sem tudtam használni. Mondtam a tulajnak dobja el. Esetleg van valami tippetek?
Előre is köszi.
L.

Szerintem is dobja el!

Végre valaki nem azt bizonygatja, hogy milyen jó ez a gép.

Szerintem már ott elcseszték ezeket a gépeket, hogy elindították őket a gyártószalagon!

Talán próbáld meg a hivatalos eMachines oldalról letölteni, de csodát ne várj, mert az ottani wireless driverek meg nekem nem működtek.

2010.11.24. @ 08:45
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Üdv!
Én is most szívok egy E725-433G32MI-vel csak nekem a touchpad nem müxik. Telepítettem a gyári oldalon található összes touchpad drivert de egyikkel sem megy win7 alat és fedora linux alatt sem. A legnagyobb poén az hogy az XP-t meg telepíteni sem lehet mert azt mondja hogy futtassam a chkdisket. Maga a telepítő kékhalállal lefagy. Te4szteltem memóriára, HDDre, linuxos boot cd-ről ott van egy olyan program ami tudta kezelni a touch padot, de azonkívűl sehol sem tudtam használni. Mondtam a tulajnak dobja el. Esetleg van valami tippetek?
Előre is köszi.
L.

2010.11.21. @ 17:24

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.11.21. @ 16:49

Mi lenne, ha értenél is hozzá LÚZERARC!!!!!

Mi lenne, ha nem szólnál be?
Nem mellesleg olvasd végig a cikket, és a hozzászólásokat...

2010.11.21. @ 16:49
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Mi lenne, ha értenél is hozzá LÚZERARC!!!!!

2010.11.07. @ 15:14

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: enemy107 - 2010.11.06. @ 18:30

nem jól értettem, csak azt akartam mondani, hogy opciósan mit kérnének, persze enyhe túlzással.

Nem lenne drága dolog laptophoz egy-egy driver lemez. Eleve egyet kiírnak, aztán mehet sokszorosításra. Fillérekből megússzák az ilyet a gyártók...

2010.11.06. @ 18:30

enemy107Regisztrált: 2010.02.01.
Hír hozzászólás: 38 db
Cikk hozzászólás: 45 db
Fórum hozzászólás: 47 db


Előzmény:
írta: myke - 2010.11.06. @ 15:53

Bocs, rosszul fogalmaztam, félreérthettél. Nem Win telepítőre, hanem Driver telepítőre gondoltam...

nem jól értettem, csak azt akartam mondani, hogy opciósan mit kérnének, persze enyhe túlzással.

2010.11.06. @ 15:53

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: enemy107 - 2010.11.05. @ 23:15

Nem jól gondolod myke, az a cd legalább 10-15 ezer forint. Ma néztem meg mennyi a win7 potom 31750-ért árulják. És csodálkoznak hogy warezolja a nép. Jó ez nem ide tartozik, tudom, de ha mondjuk lenne 5000 még esetleg vennék is. Eyhén pofátlanság szerintem.

Bocs, rosszul fogalmaztam, félreérthettél. Nem Win telepítőre, hanem Driver telepítőre gondoltam...

2010.11.05. @ 23:15

enemy107Regisztrált: 2010.02.01.
Hír hozzászólás: 38 db
Cikk hozzászólás: 45 db
Fórum hozzászólás: 47 db


Előzmény:
írta: myke - 2010.11.04. @ 20:07

Én leginkább azt nem tudom megérteni, hogy miért nem adnak ki hozzá egy olyan telepítő lemezt, mint amivel találkoztam újabban ASUS-nál. Notebook tesztnél nem írtam le. De bedobot telepítés után, és szépen kijelölöd neki milyen drivert telepítsen, vagy mehet express azaz automatikus módban, így mindent felrak. Ezt miért nem képes megcsinálni a legtöbb gyártó. Olcsó megoldás notebookonként teszem azt cirka 100 Ft lenne egy-egy lemez. És marketingben is jobban mutatna, hogy van hozzá driveres lemez.
Persze akinek asztali számítógépe van az megszokta, hogy alaplaphoz alapvető egy-egy telepítő CD.

Nem jól gondolod myke, az a cd legalább 10-15 ezer forint. Ma néztem meg mennyi a win7 potom 31750-ért árulják. És csodálkoznak hogy warezolja a nép. Jó ez nem ide tartozik, tudom, de ha mondjuk lenne 5000 még esetleg vennék is. Eyhén pofátlanság szerintem.

2010.11.04. @ 20:07

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.11.04. @ 14:54

Hy!
Nekem egy jó éve ilyenem van és nagyon körrektül működik.Win 7 alatt 47 sec a boot time ame szerintem nem rossz..A wi-fi-t tényleg manuálisan kell telepíteni,de így:
Eszközkezelő---Wi-fi driver---driver frissítése
Nekem ez kb 30 sec és jó a wi-fi,most is arról megy...
A lényeg,nézze meg mindenki maga de szerintem ez egy jó gép.

Én leginkább azt nem tudom megérteni, hogy miért nem adnak ki hozzá egy olyan telepítő lemezt, mint amivel találkoztam újabban ASUS-nál. Notebook tesztnél nem írtam le. De bedobot telepítés után, és szépen kijelölöd neki milyen drivert telepítsen, vagy mehet express azaz automatikus módban, így mindent felrak. Ezt miért nem képes megcsinálni a legtöbb gyártó. Olcsó megoldás notebookonként teszem azt cirka 100 Ft lenne egy-egy lemez. És marketingben is jobban mutatna, hogy van hozzá driveres lemez.
Persze akinek asztali számítógépe van az megszokta, hogy alaplaphoz alapvető egy-egy telepítő CD.

2010.11.04. @ 14:54
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Hy!
Nekem egy jó éve ilyenem van és nagyon körrektül működik.Win 7 alatt 47 sec a boot time ame szerintem nem rossz..A wi-fi-t tényleg manuálisan kell telepíteni,de így:
Eszközkezelő---Wi-fi driver---driver frissítése
Nekem ez kb 30 sec és jó a wi-fi,most is arról megy...
A lényeg,nézze meg mindenki maga de szerintem ez egy jó gép.

2010.11.04. @ 07:14

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: enemy107 - 2010.11.03. @ 16:46

Mégsem tudsz egy tetű laptopot feltelepíteni

Hát látod, ilyen gáz vagyok!

2010.11.03. @ 19:51

enemy107Regisztrált: 2010.02.01.
Hír hozzászólás: 38 db
Cikk hozzászólás: 45 db
Fórum hozzászólás: 47 db


A lényeg az, hogy ha egy gyártótól 30% hibás termék kerül forgalomba, az a termék biztosan megfelelően átment a minőségellenőrzésen a gyárban. Magyarul egy szériahibás szar, és szerencse kérdése hogy jót veszel, vagy rosszat. Én ha gépet veszek nem csipázom az orosz roulettet.

2010.11.03. @ 16:46

enemy107Regisztrált: 2010.02.01.
Hír hozzászólás: 38 db
Cikk hozzászólás: 45 db
Fórum hozzászólás: 47 db


Előzmény:
írta: Fido - 2010.11.03. @ 15:36

Na akkor most villogok egyet.

Ezekhez a nyelvekhez/adatbázisokhoz/technológiákhoz van közöm:

xHTML, CSS, PHP, MySQL, Oracle, PL/SQL, Javascript, AJAX, SOAP, XML

Persze a Windows telepítő pöcshuszárok igen okosak, nekem vajmi közöm van csak az informatikához. Na jó a fentiek egy jobb programozónál alap dolgok, de még én sem tekintem magam "jobbnak".

De örülök ennek a cikknek, mert legalább van "mozgás" a hozzászólásoknál!

Mégsem tudsz egy tetű laptopot feltelepíteni

2010.11.03. @ 15:36

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: enemy107 - 2010.11.02. @ 17:41

A cikk írója egy balfasz
szeretnék ilyen balfasz lenni
Mi is vagy fido? HTML programozó?

Na akkor most villogok egyet.

Ezekhez a nyelvekhez/adatbázisokhoz/technológiákhoz van közöm:

xHTML, CSS, PHP, MySQL, Oracle, PL/SQL, Javascript, AJAX, SOAP, XML

Persze a Windows telepítő pöcshuszárok igen okosak, nekem vajmi közöm van csak az informatikához. Na jó a fentiek egy jobb programozónál alap dolgok, de még én sem tekintem magam "jobbnak".

De örülök ennek a cikknek, mert legalább van "mozgás" a hozzászólásoknál!

2010.11.02. @ 18:45

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: Fido - 2010.11.02. @ 13:55

Először olvassad el a cikket, aztán ugass!

"Egy ismerősöm vásárolta meg eme fekete remekművet" - tehát nem az én gépem, mint írtam a cikk legelején

26 éves vagyok, szóval ezt sem találtad el.

Furcsa módon azóta több gép is járt nálam és nem volt velük semmi problémám, pont mint a saját Toshiba laptopommal, amivel szintén nincsen semmi gond, pedig már lassan 3 éves. Nemhogy "belsőleg" de külsőleg is príma állapotban van, pedig minden nap használom.

3 év alatt egy ilyen emásinból kukatöltelék marad csak!

De persze Te értesz hozzá, úgyhogy örülj a fejednek nyugodtan!

Fido, balfasz vagy megmondták, ennyi...

Egyébként javaslom a kedves anonymusnak, hogy nézze meg egyszer a www.esk.hu -n a referenciákat...

2010.11.02. @ 17:41

enemy107Regisztrált: 2010.02.01.
Hír hozzászólás: 38 db
Cikk hozzászólás: 45 db
Fórum hozzászólás: 47 db


Előzmény:
írta: - 2010.11.02. @ 09:40

A cikk írója egy balfasz, és a stílusából ítélve nem idősebb 15 évesnél, akinek anyuka megvette a laptopot, és nem tudta fél óra alatt működésre bírni... Igazi láma, de tényleg...

A cikk írója egy balfasz
szeretnék ilyen balfasz lenni
Mi is vagy fido? HTML programozó?

2010.11.02. @ 13:55

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2010.11.02. @ 09:40

A cikk írója egy balfasz, és a stílusából ítélve nem idősebb 15 évesnél, akinek anyuka megvette a laptopot, és nem tudta fél óra alatt működésre bírni... Igazi láma, de tényleg...

Először olvassad el a cikket, aztán ugass!

"Egy ismerősöm vásárolta meg eme fekete remekművet" - tehát nem az én gépem, mint írtam a cikk legelején

26 éves vagyok, szóval ezt sem találtad el.

Furcsa módon azóta több gép is járt nálam és nem volt velük semmi problémám, pont mint a saját Toshiba laptopommal, amivel szintén nincsen semmi gond, pedig már lassan 3 éves. Nemhogy "belsőleg" de külsőleg is príma állapotban van, pedig minden nap használom.

3 év alatt egy ilyen emásinból kukatöltelék marad csak!

De persze Te értesz hozzá, úgyhogy örülj a fejednek nyugodtan!

2010.11.02. @ 11:50

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.11.02. @ 09:40

A cikk írója egy balfasz, és a stílusából ítélve nem idősebb 15 évesnél, akinek anyuka megvette a laptopot, és nem tudta fél óra alatt működésre bírni... Igazi láma, de tényleg...

Ha majd saját kezűleg megírsz egy lokálhosztot, majd akkor mond ezeket.
Továbbá én lassan 25 leszek, de nálam is idősebb Fido.
Elhiheted saját pénzéből vette a cuccait.

2010.11.02. @ 11:04

Domm000Regisztrált: 2010.05.06.
Hír hozzászólás: 127 db
Cikk hozzászólás: 74 db
Fórum hozzászólás: 19 db


Előzmény:
írta: - 2010.11.02. @ 09:40

A cikk írója egy balfasz, és a stílusából ítélve nem idősebb 15 évesnél, akinek anyuka megvette a laptopot, és nem tudta fél óra alatt működésre bírni... Igazi láma, de tényleg...

Remek. Kezdjük ott, hogy a 15-öt már elég rég elhagyta( bocs, Fido , ezért gondolom, nem anyuci-apuci veszi neki a gépet. És mivel acer, nem is nagyon lehet többre számítani. A fél órát pedig úgy gondolom, kicsivel több idő volt.
Igen, Ő egy balfasz, azért van saját oldala.
És nem kéne beugatni olyan embernek, aki legalább próbálkozik, nem szerelőhöz viszi, és köztudatra adja, mekkora szar ez. Főleg nem ilyen kis noname ként.

Na viszlát!

  - Ingyen ajándékok

Facebook Oszt lájkoló a Fészbúkon?Videók, képek, viccek, Csubakka Ha röhögni akarsz ...Ingyenes elektronikai termékek Ingyenes termékek ...Konzol Magazin Ha nem PC, akkor konzol!Gyors keresés Keresés
Keresendő szöveg:

Club7 Rádió LazaRadio


LazaRadio

Szavazás Szavazás


Vannak új szerkesztőink! Miből szeretnél többet?


Jó lenne még több hír!
9 %
Még több kivesézős cikket akarunk!
3 %
Jó lenne néhány új gépigény is!
2 %
Letötltéseket akarunk!
52 %
Legyen több mindenből!
15 %
Bikicsunáj!
19 %
Összes szavazat: 158 db

Képgaléria Képgaléria
további képek ebből a galériából:
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky zóna-teszt screenshotok!

Statisztika Statisztika


Hírek: 1118 db
Cikkek: 140 db
Kockafejek: 33276 db
Hír hozzászólások: 3568 db
Cikk hozzászólások: 1842 db
Fórum hozzászólások: 1117 db
Összes hozzászólás: 6527 db

Hirdetés Hirdetés
2007-2010. Minden Jog Fenntartva - lokalhoszt.hu
Email: fido@lokalhoszt.hu
Honlapkészítés, webtárhely
Többen kérdezték már, hogy mi az oldal célja? Akkor legyen mondjuk ez a cél: Világuralom! :D


Az oldal legenerálva 0.013096 másodperc alatt.