Partnereink: ESK | Csubakka! | Hitel | Geek Poló Bolt | Kanizsa Elektronika | Kanizsai Foglalkoztatási Paktum | Zensetup
Hallgassd Te is (katt. ide) a lokalhoszt.hu kedvenc online rádió adóját a LazaRadio-t! De ha röhögni akarsz, akkor válasszad a Csubakkát!

BejelentkezésBejelentkezés:
Név: Jelszó:

Dátum: 2019. szeptember 17., Kedd
Boldog névnapot: Zsófia
Jelenlegi látogatók: kocka

[Hardver] ACER eMachines E725: egy petákot se adj érte!

Végső felháborodásomban írtam ezen cikket az Acer eMachines E725-443G32Mi gépezetről, amely az eddigi legrosszabb notebook, ami megfordult a kezeim között!

írta: Fido, 2010.05.24. @ 20:54
hozzászólások: 345 db
megtekintve: 107788

Nem vagyok egy nagy hardver teszter, sem túl nagy szakértő. De amit az ez az úgynevezett ACER eMachines E725-443G32Mi kiváltott belőlem, az nagyon kikívánkozik!


Vajmi bevezető eme csoda-masinának ...

Egy ismerősöm vásárolta meg eme fekete remekművet, amely a már említett eMachines márnanév alatt díszelgő masinéria. Megkért, hogy mivel ő még annyira sem ért hozzá, mint én, legyek kedves telepítsem fel neki, hogy a hétvégén boldogan használhassa a készüléket. Eleget is szerettem volna tenni a kérésnek és nekiültem ...
A gép külsején is már látszik, hogy egy alsó-kategóriás notebook (nagyon gagyi, nyikorgós műanyag borítás), amivel nem is lenne baj, mivel böngészésre, officeolásra és még néhány irodai program futtatására tökéletes gép is lenne.

A csodagép specifikáció dióhéjban:

CPU: Intel Pentium Dual Core T4400 2.2GHz
Memória: 3072 MB DDRII
Grafikus-vezérlő: Intel GMA 4500M
HDD: 320 GB (Western Digital)
Egyebek: 6 cellás akksi, webkamera, kártyaolvasó, szuper dvd író, stb. stb. stb. és WiFi, azaz Wireless hálózati csatoló. Igen? Tényleg?

Mint feljebb látható, tényleg egy 2010-es alsó-kategóriás gép, amivel hangsúlyozom, hogy egyáltalán nem lenne baj. Az ára sem olyan vészes, jóval 120.000 Ft alatt is megkaphatjuk, de valljuk be, hogy egy magyar pénztárcának azért mégsem egy elenyésző összeg ez az ár. Mit is várnánk a pénzünkért? Természetesen azt, hogy könnyen telepíthető módon (Next-Next-Finish) működésre bírjuk a nem is olyan kevés pénzért megvásárolt ACER eMachines E725-öt! Szerintem nem olyan nagy elvárás ez 2010-ben ...


Akkor telepítsünk Windows 7-et!

Miért is ne telepítenénk ezt? Driver ellátottsága jó, mindent felismer hacsak nem valami nagyon új dologgal állunk elé, de ebben a gépben nincsen semmi extra alkatrész, amit ne ismerne egy valamire való operációs rendszer. Látszólag szépen feltelepül a Win7, semmi nehézség sincs a telepítésében amúgy sem. Megnézzük az eszközkezelőt, minden eszközt felismert, minden fasza! (elsőként egy tavaly nyári 32bit-es végleges kiadást próbálok)

Vagy mégsem jó valami?

Hát nem működik az a rohadt Wireless! Pedig aszongya látja az eszközkezelőben (Broadcom 802.11g hálózati adapter), látja mindenhol, csak éppen egyetlen egy vezeték nélküli hálózatot sem érzékel. Oké, megbocsájtjuk, előkapjuk a notebook dobozából az Acer által mellékelt Resource DVD-t, amely minden operációs rendszer alá tartalmazza a driver-eket (ne várjunk ennyit a Win7-től, hogy ennyi mindent ismerjen).

Van ám a riszórsz dévédén egy nagy rakat wireless driver, de tévedhetetlenek vagyunk, a Win7 szerint is Broadcom és a gép alján is megtalálható, hogy ilyen típusú vezeték nélküli hálózati csatolót tartalmaz az E725 (az elolvasásához nagyító kell).


De várjunk csak! Van ilyen driver a listában? Bevallom, hogy én csak most vettem észre a képen, hogy nincs is! Atyaég ...


Használjuk a Google-t és telepítsünk egy jóval frissebb Win7-et!

Na ráguglizok, meg is találom a driver listát az eMachines weboldalán!


Természetesen a gyártó oldaláról letöltött driverrel sem működik a kapcsolódás a vezeték nélküli hálózatokhoz! Mellékesen hozzáteszem, keresés közben nem egy helyet találtam, nem egy anyázó hozzászólót, akiknek Windows XP / Vista és 7 alatt volt pont ilyen problémájuk!
Bevallom derekasan, ezután fogtam magamat, és lewarezoltam a Windows 7 2010 májusi frissített, 64bit-es verziójú telepítőjét, és szépen feltettem azt. Ezzel a probléma ugyanaz volt, se riszórsz DVD, sem az eMachines driverei nem segítettek. Mindent feltelepítettem kínomban, mint a DVD-ről, mint a weboldalról ugyanúgy. Tehát nem maradt ki sem chipset, sem a "sima" vezetékes LAN driver sem.

Ezek mellett meg sem említeném, hogy a nyektetett vezetéknélküli hálózati csatoló végig rendelkezett MAC címmel, képes lett volna IP címet fogadni egy DHCP-ről, látszólag "látta" a Windows 7 mindig.Még néhány reménytelen próbálkozás ...

Fórumok, hardver-tesztek hozzászólásai tömkelege. Még egy francia fórumból is töltöttem le drivereket, de semmi. Nem jutottam egyről a kettőre wireless ügyben. Na mondom megpróbálom az eMachines szupporttyát a weboldalukon keresztül. Néhány e-mail-t váltottam egy szerencsétlen e-mailt fogadó, automatikusan megválaszoló robottal, de nem tudta megoldani a problémámat a piciny lelkem! Gratulálok Acer ...


Persze, a hiba mindig a felhasználóban van!

A routerrel, ami adta jelen helyzetünkben a vezeték nélküli hálózatot, azzal semmi gond sem volt. Még két gép (Toshiba Satellite L40-17R és MacBook Pro), különböző operációs rendszerekkel (Win7 és MacOS X 10.6) "látta" és használta a wireless hálót. Mint a cikk legelején is említettem, nem vagyok egy profi hardver szakértő, de nem ezt a hercehurcát várnám egy vadi-új notebook esetében.

Egyszerűen hihetetlen, hogy az "átlagos" hozzáértésemmel, lassan 3 napja nem tudom működésre bírni Win7-el a vezeték nélküli hálózat használatát. Windows XP-vel és Vista-val sem szeretnék már tovább bajlódni, és mint említettem, ezekkel is volt nem egy hozzászólás, ahol pontosan ugyanez volt a baja a delikvenseknek. Gondolom ők sem most telepítettek Windows-t életükben először. Akkor még hadd ne szóljak azon hozzászólásokról, akik megoldották ezen problémát, de közölték, hogy a gépükben nem is Broadcom, hanem Intel által gyártott vezeték nélküli csatoló van. Ezeket is próbáltam, mivel Intel-féle driver is volt elérhető (a riszórsz dvd-n és a hivatalos weboldalon egyaránt), de egyáltalán nem működött, egyetlen verzióval sem.


Zárszó

Az Acer eMachines E725-443G32Mi szerintem egy nagy rakás sz*r! Hogyan lehet ilyet piacra dobni, és pénzt kérni érte? Ha pedig bennem van a hiba, akkor elnézést kérek, de nem egy egyszerű menet erre a gépre wireless lehetőségeket varázsolni! Jelen pillanatban akárhogyan is próbálkozok (és a fórumos hozzászólásokat elnézne nem én vagyok ezzel egyedül), nem sikerül feltelepíteni erre a szutyokra a normális vezeték-nélküli drivert. Ha már valaki piacra dob egy informatikai eszközt (legyen az bármi), szerintem joggal elvárható, hogy könnyű kezelhetőséget is adjon mellé! Ha pedig nem egyszerű az eset, akkor írják már rá, hogy csakis gyakorlott vásárló fizessen a termékükért, akik szeretik a kihívásokat!

Oké, részben az idegesség is beszél belőlem, sokaknak biztosan jól működik ez a gép, és az is tuti, hogy nem vagyok profi informatikus én sem, de az letagadhatatlan, hogy a hivatalos weboldal, a riszórsz dvd és az észer szupport lényegében semmi segítséget sem nyújt a fent említett fő problémával kapcsolatban.

Hozzászólások

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | [14] | 15 | 16 | 17 | 18 |
Hozzászólás (anonymus)
<<-- Kérlek, írd be ide azt a szót, hogy kocka, különben a hozzászólásod nem fog megjelenni ebben a cikkben!
2010.09.19. @ 15:48

Domm000Regisztrált: 2010.05.06.
Hír hozzászólás: 127 db
Cikk hozzászólás: 74 db
Fórum hozzászólás: 19 db


Előzmény:
írta: myke - 2010.09.18. @ 18:59

Apple-t én sem vennék. De vannak félúton a fél millás és a gagyik közt jó megoldások is. Apple-t leginkább az vesz, akinek fontosak az Adobe alkalmazások (sebessége) használhatósága. Ha megnézel egy Apple 24"-os monitort nem azért kerül minimum 200k-ba mert Apple, hanem mert minimum IPS panel van bennük. Aki fotózik, vagy csak ehhez közeli alkalmazásokat használ, videót vág stb annak jól jön az Apple.

Amit írtál azért az eléggé megtévesztő:"Igaz, de a "nagy márkáknál" mint pl Hp, ott a nevet kell megfizetni. Lásd: Apple..."

Hp != Apple

Hp-t meg is lehet fizetni. Mostanság sokszor kerülnek kezembe Hp-s gépek, laptopok és mindig meglepnek, hogy működik mindegyik egytől egyik, nincsenek szanaszét kopva stb. És mindig találok support-ot, ahonnan tudok driver-t szedni.

Gondolj bele, sulikban nem véletlenül használnak IBM-et vagy Hp-t, jó a support-juk, ugyanazt a drivert alkalmazni 20 géphez a legegyszerűbb, rendszergazdának egy élmény a telepítés. Ugyanez igaz egy irodaházban is...

Nem is mondtam, hogy a Hp szar. Applera mondtam. Van ismerősöm Angliában, és ott a városban volt egy bemutatóterem, vagyis van is, mindegy ért a gépekhez azt hiszem programozó, megnézte, azt mondta mind nagyon szar. És eddig csak rosszat hallottam róla

2010.09.18. @ 18:59

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: Domm000 - 2010.09.18. @ 15:59

Igaz, de a "nagy márkáknál" mint pl Hp, ott a nevet kell megfizetni. Lásd: Apple. Az ár több mint 50%-a miatt a nevet kell megfizetni, és applenél nem igazán tudok/pill szarabb márkát mondani. Mondjuk a TESCO-s. Apple semmit nem ér, mégis rohadt drága

Apple-t én sem vennék. De vannak félúton a fél millás és a gagyik közt jó megoldások is. Apple-t leginkább az vesz, akinek fontosak az Adobe alkalmazások (sebessége) használhatósága. Ha megnézel egy Apple 24"-os monitort nem azért kerül minimum 200k-ba mert Apple, hanem mert minimum IPS panel van bennük. Aki fotózik, vagy csak ehhez közeli alkalmazásokat használ, videót vág stb annak jól jön az Apple.

Amit írtál azért az eléggé megtévesztő:"Igaz, de a "nagy márkáknál" mint pl Hp, ott a nevet kell megfizetni. Lásd: Apple..."

Hp != Apple

Hp-t meg is lehet fizetni. Mostanság sokszor kerülnek kezembe Hp-s gépek, laptopok és mindig meglepnek, hogy működik mindegyik egytől egyik, nincsenek szanaszét kopva stb. És mindig találok support-ot, ahonnan tudok driver-t szedni.

Gondolj bele, sulikban nem véletlenül használnak IBM-et vagy Hp-t, jó a support-juk, ugyanazt a drivert alkalmazni 20 géphez a legegyszerűbb, rendszergazdának egy élmény a telepítés. Ugyanez igaz egy irodaházban is...

2010.09.18. @ 17:33

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2010.09.17. @ 19:55

HÁHÁ!! A legnagyobb igaza annak volt aki azt írta h aki hülye hozzá az ne álljon neki telepíteni!
Én is feltelepítettem pedig nekem se akart a gyári telepítővel működni minden (wireless, tp) de nem kellett 3 nap h találjak megfelelő drivert hozzá. Február óta tökéletes és legalább 30.cal olcsóbb volt mint a kategóriatársai.
Szal aki hülye hozzá... az inkább fizessen többet! Valakinek aki tudja mit csinál

Persze, egy gyökér vagyok! Kurva nagy tudomány kell egy géptelepítéshez, ennyire ne szállj már el magadtól nagyokos ...

Ha látnád a cikkben, próbálkoztam a gyári lemezzel, a hivatalos weboldallal, everesttel. Ezeknek pont elégnek kellett volna lenniük, egy "átlaguser" mindet megtett az ügyért, ha ennél több kell, akkor a termékben van a hiba. Az Acer ügyfélszolgálata meg semmire sem jó.

Na ki akar még arról ugatni, hogy nem tudok egy szottyadt gépet feltelepíteni?

ui.: ráadásul elég nagyfokú igénytelenségre vall, ha egy ilyen trágya notebookkal meg vagy elégedve ...

módosítva: 2010.09.18. @ 17:37
2010.09.18. @ 15:59

Domm000Regisztrált: 2010.05.06.
Hír hozzászólás: 127 db
Cikk hozzászólás: 74 db
Fórum hozzászólás: 19 db


Előzmény:
írta: myke - 2010.09.17. @ 23:07

Nézd, a cikk írója abba kötött végülis bele, hogy a support fos. Értem ez alatt, hogy ha feldobnak egy driver-t az oldalukra, és azt feltelepíted az adott típushoz annak működnie kell! Ez lenne a korrekt hozzáállás. Van egy Compaq N620c-m, ami egy őskövület, kb 6-7 éves darab, de a maga fura módján fent vannak a Hp oldalán a driverek egytől egyig, és mind működik ahogy kell. Manapság szerintem nagyon gáz, ha egy márkánál rossz a support. Nézz végig pár drágább/nagyobb márkát, nem azért drága egy Lenovo Thinkpad, mert egy xy személy rányomta azt az árcimkét, hanem megfelelő háttere, minősége is van egy Thinkpad-nek. Egyszer próbálj ki egy régebbi üzleti kategóriás gépet, aztán lehet átértékeled a géped minőségét.

Igaz, de a "nagy márkáknál" mint pl Hp, ott a nevet kell megfizetni. Lásd: Apple. Az ár több mint 50%-a miatt a nevet kell megfizetni, és applenél nem igazán tudok/pill szarabb márkát mondani. Mondjuk a TESCO-s. Apple semmit nem ér, mégis rohadt drága

2010.09.17. @ 23:07

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.09.17. @ 19:55

HÁHÁ!! A legnagyobb igaza annak volt aki azt írta h aki hülye hozzá az ne álljon neki telepíteni!
Én is feltelepítettem pedig nekem se akart a gyári telepítővel működni minden (wireless, tp) de nem kellett 3 nap h találjak megfelelő drivert hozzá. Február óta tökéletes és legalább 30.cal olcsóbb volt mint a kategóriatársai.
Szal aki hülye hozzá... az inkább fizessen többet! Valakinek aki tudja mit csinál

Nézd, a cikk írója abba kötött végülis bele, hogy a support fos. Értem ez alatt, hogy ha feldobnak egy driver-t az oldalukra, és azt feltelepíted az adott típushoz annak működnie kell! Ez lenne a korrekt hozzáállás. Van egy Compaq N620c-m, ami egy őskövület, kb 6-7 éves darab, de a maga fura módján fent vannak a Hp oldalán a driverek egytől egyig, és mind működik ahogy kell. Manapság szerintem nagyon gáz, ha egy márkánál rossz a support. Nézz végig pár drágább/nagyobb márkát, nem azért drága egy Lenovo Thinkpad, mert egy xy személy rányomta azt az árcimkét, hanem megfelelő háttere, minősége is van egy Thinkpad-nek. Egyszer próbálj ki egy régebbi üzleti kategóriás gépet, aztán lehet átértékeled a géped minőségét.

2010.09.17. @ 19:55
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


HÁHÁ!! A legnagyobb igaza annak volt aki azt írta h aki hülye hozzá az ne álljon neki telepíteni!
Én is feltelepítettem pedig nekem se akart a gyári telepítővel működni minden (wireless, tp) de nem kellett 3 nap h találjak megfelelő drivert hozzá. Február óta tökéletes és legalább 30.cal olcsóbb volt mint a kategóriatársai.
Szal aki hülye hozzá... az inkább fizessen többet! Valakinek aki tudja mit csinál

2010.09.12. @ 12:56
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Tisztelt olvsók!
Segítségre lenne szükségem! Vásároltam én is egy 725-öst (444G50Mi), nekem viszont a vezetékes net nem akar üzemelni a laptopomon.Nem ismeri fel a külső modememet (t-online-os betárcsázós), azt írja ki, hogy nem jó a modem, cseréljem ki.Viszont a modemem jó, ezt használom most is.Jelenleg Vista van a laptopomon, feltelepítettem minden drivert, még külön szedtem is le, de semmi.Egy win7 megoldaná a problémát, vagy mit lehetne kezdeni vele. Az az igazság, hogy nem vagyok egy nem informatikus zseni, de más se tudott eddig segíteni.
Egyébként nekem egyből működött a Wireless, azzal nem volt gond.
Előre is köszönöm a segítséget!

2010.09.12. @ 12:43
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Tisztelt olvsók!
Segítségre lenne szükségem! Vásároltam én is egy 725-öst (444G50Mi), nekem viszont a vezetékes net nem akar üzemelni a laptopomon.Nem ismeri fel a külső modememet (t-online-os betárcsázós), azt írja ki, hogy nem jó a modem, cseréljem ki.Viszont a modemem jó, ezt használom most is.Jelenleg Vista van a laptopomon, feltelepítettem minden drivert, még külön szedtem is le, de semmi.Egy win7 megoldaná a problémát, vagy mit lehetne kezdeni vele. Az az igazság, hogy nem vagyok egy nem informatikus zseni, de más se tudott eddig segíteni.
Egyébként nekem egyből működött a Wireless, azzal nem volt gond.
Előre is köszönöm a segítséget!

2010.09.09. @ 21:06

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.09.09. @ 19:04

Hmm köszi és tudnál segíteni hogy merre mit kéne kattintanom? nagyon megköszönném

Jobb felső sarokban van valami hálózatjelzés, vagy wifi jelzés, arra ráböksz egyet és ott ki tudod kapcsolni a wifi-t asszem.

2010.09.09. @ 19:07
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Hmm köszi és tudnál segíteni hogy merre mit kéne kattintanom? nagyon megköszönném

2010.09.09. @ 19:04
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Hmm köszi és tudnál segíteni hogy merre mit kéne kattintanom? nagyon megköszönném

2010.09.09. @ 18:47

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.09.09. @ 18:25

Az a helyzet hogy a wifit nem tudom bekapcsolni sem valamiért. Nyomogatom a gombot de a led nem akar világítani mitől lehet ez?? Ubuntut hasznélok valaki tudna segíteni?

Win alatt a wifi gombja gyors gombként szolgál, Ubi alatt nem biztos, hogy ugyanúgy funkcionálni. Mondjuk nekem hangerő szabályzás ment a régi Compaq notin.
De ahogy rémlik Ubuntu alatt 2 kattintás és kikapcsolja...

2010.09.09. @ 18:25
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Az a helyzet hogy a wifit nem tudom bekapcsolni sem valamiért. Nyomogatom a gombot de a led nem akar világítani mitől lehet ez?? Ubuntut hasznélok valaki tudna segíteni?

2010.09.07. @ 10:35
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


ismerem az érzést, amikor órákig öli az ideg az embert, mert nem megy az a rohadt gép. szóval részvétem. de úgy látom, hogy neked az ideg ráment az agyadra, mert 1 nap próbálkozás után nem vitted vissza a havernak, hogy cseréljék garanciában.

ennyi. kb. 99%, hogy hardverhiba.

2010.09.07. @ 10:23
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


ismerem az érzést, amikor órákig öli az ideg az embert, mert nem megy az a rohadt gép. szóval részvétem. de úgy látom, hogy neked az ideg ráment az agyadra, mert 1 nap próbálkozás után nem vitted vissza a havernak, hogy cseréljék garanciában.

ennyi. kb. 99%, hogy hardverhiba.

2010.08.13. @ 17:05

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.08.12. @ 13:50

Szerintem alapjáraton az emachines egy nagy rakás sz*r. KB olyan árban mint az emachines lehet venni Asust is, ami legalább tényleg jó!!

Egyetértek, elég vacak egy széria. De ezenkívül szinte bármelyiket lehet venni. Régi Travelmate-ek is jobbak voltak, pedig alap szériák voltak.
Egyébként nagy átlagban bajok vannak a notebookokkal, egyszerűen vicc amit csinálnak a gyártók, és nem csak az Acer-re vagy a Toshiba-ra gondolok, hanem a többire is.
Lenovo is nem tudom mit gondolt a Thinkpad edge szériával, egyszerűen szánalmas lett. Ami Lenovoból is használható Thinkpad az minimum negyed milla. És azokról is hiányzik sok sok újdonság, amit manapság elvárnánk.
Azt a segtitánt is fellógatnám, aki kitalálta, hogy fényes kijelzővel meg burkolattal lássák el a notikat. Lehet elsőre pofásnak tűnnek, de mikor használni kéne akkor bajok vannak. Szerencsémre még jó öreg matt kijelzős Acer-em van, ami szélesvásznú is, de messze jobb képet ad, mint az újak a fényes felülettel...
Bocs a sok pofázásért, de tényleg kezdek pipa lenni, hogy 200 alatt nem lehet normális gépet gyártani...

2010.08.12. @ 15:20

Domm000Regisztrált: 2010.05.06.
Hír hozzászólás: 127 db
Cikk hozzászólás: 74 db
Fórum hozzászólás: 19 db


Előzmény:
írta: - 2010.08.12. @ 13:50

Szerintem alapjáraton az emachines egy nagy rakás sz*r. KB olyan árban mint az emachines lehet venni Asust is, ami legalább tényleg jó!!

Hát... Sokan nem nézegetik, vagy nem értenek hozzá, kinézetre tetszik: ez kell!...

2010.08.12. @ 13:50
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Szerintem alapjáraton az emachines egy nagy rakás sz*r. KB olyan árban mint az emachines lehet venni Asust is, ami legalább tényleg jó!!

2010.08.12. @ 09:36

Domm000Regisztrált: 2010.05.06.
Hír hozzászólás: 127 db
Cikk hozzászólás: 74 db
Fórum hozzászólás: 19 db


Ha szkájpon van, állítsd rá, ha msn-en, akkor valami a cammal lehet.

2010.08.11. @ 21:31
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Nekem is ez a fajta gép van és nem tudom a camot rendesen működtetni. Csak videóhívást enged, camos képet nem és azt is szétkapcsolja. Mi lehet a gond, Tudnátok segíteni? Mert nem nagyon értek a gépekhez. köszi

  - Ingyen ajándékok

Facebook Oszt lájkoló a Fészbúkon?Videók, képek, viccek, Csubakka Ha röhögni akarsz ...Ingyenes elektronikai termékek Ingyenes termékek ...Konzol Magazin Ha nem PC, akkor konzol!Gyors keresés Keresés
Keresendő szöveg:

Club7 Rádió LazaRadio


LazaRadio

Szavazás Szavazás


Vannak új szerkesztőink! Miből szeretnél többet?


Jó lenne még több hír!
9 %
Még több kivesézős cikket akarunk!
3 %
Jó lenne néhány új gépigény is!
2 %
Letötltéseket akarunk!
52 %
Legyen több mindenből!
15 %
Bikicsunáj!
19 %
Összes szavazat: 158 db

Képgaléria Képgaléria
további képek ebből a galériából:
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky zóna-teszt screenshotok!

Statisztika Statisztika


Hírek: 1118 db
Cikkek: 140 db
Kockafejek: 33276 db
Hír hozzászólások: 3568 db
Cikk hozzászólások: 1842 db
Fórum hozzászólások: 1117 db
Összes hozzászólás: 6527 db

Hirdetés Hirdetés
2007-2010. Minden Jog Fenntartva - lokalhoszt.hu
Email: fido@lokalhoszt.hu
Honlapkészítés, webtárhely
Többen kérdezték már, hogy mi az oldal célja? Akkor legyen mondjuk ez a cél: Világuralom! :D


Az oldal legenerálva 0.019378 másodperc alatt.