Partnereink: ESK | Csubakka! | Hitel | Geek Poló Bolt | Kanizsa Elektronika | Kanizsai Foglalkoztatási Paktum | Zensetup
Hallgassd Te is (katt. ide) a lokalhoszt.hu kedvenc online rádió adóját a LazaRadio-t! De ha röhögni akarsz, akkor válasszad a Csubakkát!

BejelentkezésBejelentkezés:
Név: Jelszó:

Dátum: 2019. szeptember 17., Kedd
Boldog névnapot: Zsófia
Jelenlegi látogatók: kocka

[Hardver] ACER eMachines E725: egy petákot se adj érte!

Végső felháborodásomban írtam ezen cikket az Acer eMachines E725-443G32Mi gépezetről, amely az eddigi legrosszabb notebook, ami megfordult a kezeim között!

írta: Fido, 2010.05.24. @ 20:54
hozzászólások: 345 db
megtekintve: 107783

Nem vagyok egy nagy hardver teszter, sem túl nagy szakértő. De amit az ez az úgynevezett ACER eMachines E725-443G32Mi kiváltott belőlem, az nagyon kikívánkozik!


Vajmi bevezető eme csoda-masinának ...

Egy ismerősöm vásárolta meg eme fekete remekművet, amely a már említett eMachines márnanév alatt díszelgő masinéria. Megkért, hogy mivel ő még annyira sem ért hozzá, mint én, legyek kedves telepítsem fel neki, hogy a hétvégén boldogan használhassa a készüléket. Eleget is szerettem volna tenni a kérésnek és nekiültem ...
A gép külsején is már látszik, hogy egy alsó-kategóriás notebook (nagyon gagyi, nyikorgós műanyag borítás), amivel nem is lenne baj, mivel böngészésre, officeolásra és még néhány irodai program futtatására tökéletes gép is lenne.

A csodagép specifikáció dióhéjban:

CPU: Intel Pentium Dual Core T4400 2.2GHz
Memória: 3072 MB DDRII
Grafikus-vezérlő: Intel GMA 4500M
HDD: 320 GB (Western Digital)
Egyebek: 6 cellás akksi, webkamera, kártyaolvasó, szuper dvd író, stb. stb. stb. és WiFi, azaz Wireless hálózati csatoló. Igen? Tényleg?

Mint feljebb látható, tényleg egy 2010-es alsó-kategóriás gép, amivel hangsúlyozom, hogy egyáltalán nem lenne baj. Az ára sem olyan vészes, jóval 120.000 Ft alatt is megkaphatjuk, de valljuk be, hogy egy magyar pénztárcának azért mégsem egy elenyésző összeg ez az ár. Mit is várnánk a pénzünkért? Természetesen azt, hogy könnyen telepíthető módon (Next-Next-Finish) működésre bírjuk a nem is olyan kevés pénzért megvásárolt ACER eMachines E725-öt! Szerintem nem olyan nagy elvárás ez 2010-ben ...


Akkor telepítsünk Windows 7-et!

Miért is ne telepítenénk ezt? Driver ellátottsága jó, mindent felismer hacsak nem valami nagyon új dologgal állunk elé, de ebben a gépben nincsen semmi extra alkatrész, amit ne ismerne egy valamire való operációs rendszer. Látszólag szépen feltelepül a Win7, semmi nehézség sincs a telepítésében amúgy sem. Megnézzük az eszközkezelőt, minden eszközt felismert, minden fasza! (elsőként egy tavaly nyári 32bit-es végleges kiadást próbálok)

Vagy mégsem jó valami?

Hát nem működik az a rohadt Wireless! Pedig aszongya látja az eszközkezelőben (Broadcom 802.11g hálózati adapter), látja mindenhol, csak éppen egyetlen egy vezeték nélküli hálózatot sem érzékel. Oké, megbocsájtjuk, előkapjuk a notebook dobozából az Acer által mellékelt Resource DVD-t, amely minden operációs rendszer alá tartalmazza a driver-eket (ne várjunk ennyit a Win7-től, hogy ennyi mindent ismerjen).

Van ám a riszórsz dévédén egy nagy rakat wireless driver, de tévedhetetlenek vagyunk, a Win7 szerint is Broadcom és a gép alján is megtalálható, hogy ilyen típusú vezeték nélküli hálózati csatolót tartalmaz az E725 (az elolvasásához nagyító kell).


De várjunk csak! Van ilyen driver a listában? Bevallom, hogy én csak most vettem észre a képen, hogy nincs is! Atyaég ...


Használjuk a Google-t és telepítsünk egy jóval frissebb Win7-et!

Na ráguglizok, meg is találom a driver listát az eMachines weboldalán!


Természetesen a gyártó oldaláról letöltött driverrel sem működik a kapcsolódás a vezeték nélküli hálózatokhoz! Mellékesen hozzáteszem, keresés közben nem egy helyet találtam, nem egy anyázó hozzászólót, akiknek Windows XP / Vista és 7 alatt volt pont ilyen problémájuk!
Bevallom derekasan, ezután fogtam magamat, és lewarezoltam a Windows 7 2010 májusi frissített, 64bit-es verziójú telepítőjét, és szépen feltettem azt. Ezzel a probléma ugyanaz volt, se riszórsz DVD, sem az eMachines driverei nem segítettek. Mindent feltelepítettem kínomban, mint a DVD-ről, mint a weboldalról ugyanúgy. Tehát nem maradt ki sem chipset, sem a "sima" vezetékes LAN driver sem.

Ezek mellett meg sem említeném, hogy a nyektetett vezetéknélküli hálózati csatoló végig rendelkezett MAC címmel, képes lett volna IP címet fogadni egy DHCP-ről, látszólag "látta" a Windows 7 mindig.Még néhány reménytelen próbálkozás ...

Fórumok, hardver-tesztek hozzászólásai tömkelege. Még egy francia fórumból is töltöttem le drivereket, de semmi. Nem jutottam egyről a kettőre wireless ügyben. Na mondom megpróbálom az eMachines szupporttyát a weboldalukon keresztül. Néhány e-mail-t váltottam egy szerencsétlen e-mailt fogadó, automatikusan megválaszoló robottal, de nem tudta megoldani a problémámat a piciny lelkem! Gratulálok Acer ...


Persze, a hiba mindig a felhasználóban van!

A routerrel, ami adta jelen helyzetünkben a vezeték nélküli hálózatot, azzal semmi gond sem volt. Még két gép (Toshiba Satellite L40-17R és MacBook Pro), különböző operációs rendszerekkel (Win7 és MacOS X 10.6) "látta" és használta a wireless hálót. Mint a cikk legelején is említettem, nem vagyok egy profi hardver szakértő, de nem ezt a hercehurcát várnám egy vadi-új notebook esetében.

Egyszerűen hihetetlen, hogy az "átlagos" hozzáértésemmel, lassan 3 napja nem tudom működésre bírni Win7-el a vezeték nélküli hálózat használatát. Windows XP-vel és Vista-val sem szeretnék már tovább bajlódni, és mint említettem, ezekkel is volt nem egy hozzászólás, ahol pontosan ugyanez volt a baja a delikvenseknek. Gondolom ők sem most telepítettek Windows-t életükben először. Akkor még hadd ne szóljak azon hozzászólásokról, akik megoldották ezen problémát, de közölték, hogy a gépükben nem is Broadcom, hanem Intel által gyártott vezeték nélküli csatoló van. Ezeket is próbáltam, mivel Intel-féle driver is volt elérhető (a riszórsz dvd-n és a hivatalos weboldalon egyaránt), de egyáltalán nem működött, egyetlen verzióval sem.


Zárszó

Az Acer eMachines E725-443G32Mi szerintem egy nagy rakás sz*r! Hogyan lehet ilyet piacra dobni, és pénzt kérni érte? Ha pedig bennem van a hiba, akkor elnézést kérek, de nem egy egyszerű menet erre a gépre wireless lehetőségeket varázsolni! Jelen pillanatban akárhogyan is próbálkozok (és a fórumos hozzászólásokat elnézne nem én vagyok ezzel egyedül), nem sikerül feltelepíteni erre a szutyokra a normális vezeték-nélküli drivert. Ha már valaki piacra dob egy informatikai eszközt (legyen az bármi), szerintem joggal elvárható, hogy könnyű kezelhetőséget is adjon mellé! Ha pedig nem egyszerű az eset, akkor írják már rá, hogy csakis gyakorlott vásárló fizessen a termékükért, akik szeretik a kihívásokat!

Oké, részben az idegesség is beszél belőlem, sokaknak biztosan jól működik ez a gép, és az is tuti, hogy nem vagyok profi informatikus én sem, de az letagadhatatlan, hogy a hivatalos weboldal, a riszórsz dvd és az észer szupport lényegében semmi segítséget sem nyújt a fent említett fő problémával kapcsolatban.

Hozzászólások

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | [16] | 17 | 18 |
Hozzászólás (anonymus)
<<-- Kérlek, írd be ide azt a szót, hogy kocka, különben a hozzászólásod nem fog megjelenni ebben a cikkben!
2010.07.07. @ 19:35

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Jelentem, hogy most telepítettem (egyben erről a notebookról írom ezen hozzászólásomat) fel egy Packard Bell EasyNote TJ65-öt és pöccre ment minden! Oda sem kellett néznem a gépre telepítés során.

És itt is van a különbség, ezen százvalahány-ezer forintunkért egy korrektül (elsőre, gond nélkül) beüzemelhető hardvert kapunk, alig telt el 1 óra és önfeledten használhatjuk a gépet ...

2010.07.06. @ 15:20

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Ezen nem segített sem az Intel, sem egyik driver sem! És igen, szar van a levesben, mert épphogy az ember azt várná, hogy flottul menjen egy 2010-ben vásárolt alap notebooknál! Ezt nem kapja meg a juzer, fizet rendesen egy bizonytalan működésű hardverért, úgyhogy van okom anyázni ...

Amúgy csak pár napra kaptam meg a gépet telepítésre, én ilyet tuti nem vennék magamnak.

2010.07.06. @ 11:08
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Szia, Többször (értsd több mint 30 alkalommal) és töbféle típusú laptopot telepítettem már (Én is). Acer esetében tbbször is jelentkezett, hogy wifi nem megy telepítés után. Intel driver segített, mondjuk utána kellett olvasni. Sajnálom hogy ez a véleményed, de az sohasem jelent jót, ha azt hangoztatja valaki hogy "programozónak tartom magam, webfejlesztő vagyok, az a szar cég, eszköz, stb". Hidd el, valószínüleg a problémádra van megoldás, a kiakadásod pedig gondolom annak tudható be, hogy nem flottul ment minden, illetve ezek szerint a wifi még mindig nem működik. Amennyiben illető mezei user, egy xp bőven elég neki...

2010.07.05. @ 18:57

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2010.07.05. @ 13:38

Hát a cikk írója igencsak láma lehet, nálam első indításkor ment a Wifi adapter, és pöccre felugrott a hálóra.

A Win7 telepítés kisangyal módjára zajlott, egyszer sem volt semmi gond.

Jó gép ez :P

Üdv.

A.

Igen, egy nagy lúzer vagyok! Köszi vérpistike, hogy felvilágosítottál!

2010.07.05. @ 13:38
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Hát a cikk írója igencsak láma lehet, nálam első indításkor ment a Wifi adapter, és pöccre felugrott a hálóra.

A Win7 telepítés kisangyal módjára zajlott, egyszer sem volt semmi gond.

Jó gép ez :P

Üdv.

A.

2010.07.01. @ 12:28

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2010.06.30. @ 13:03

Nemrég a tescoban vettem egy ilyen gépet nyomtatóval, táskával egy dobozban.
Ubuntu linux elsőre csont nélkül fut rajta, minden megy, wlan, skype, stb.
Egyedül a háttérvilágítással kellett pár percet dolgozni, de google a barátod... :-)
Feltétlenül kell a win7?

Google a barátom? Ne viccelj, ott kerestem először megoldást a problémámra, de hidd el, hogy nem segített! Webfejlesztő vagyok, tudom használni a google-t!

2010.06.30. @ 13:03
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Nemrég a tescoban vettem egy ilyen gépet nyomtatóval, táskával egy dobozban.
Ubuntu linux elsőre csont nélkül fut rajta, minden megy, wlan, skype, stb.
Egyedül a háttérvilágítással kellett pár percet dolgozni, de google a barátod... :-)
Feltétlenül kell a win7?

2010.06.28. @ 23:48
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Sógor hozott ma egy ilyet telepítésre. Csont nélkül megy minden. Úgy néz ki, szerencsés vagyok.

2010.06.09. @ 17:59

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: Hellomoto - 2010.06.09. @ 08:19

ezt én írtam, csak közben beregeltem mert megtetszett a site

szóval igen, vista driverrel is próbáltam, azzal sem volt jó!
vmware-t nem próbáltam... de ez is ciki, hogy rendes support és driverek nélkül, virtuális emulálással kéne bénáznom
ráadásul ha egy teljesen laikus júzer szeretne nyomtatni (mert ez ma már kb. alapművelet) az tuti bebukná ilyennel!
hiába a cél az hogy vedd meg mindig a legújabbat!
ha régi a cuccok, akkor ők is (mármint a gyártó) tesznek a fejedre, bár van ahol ez már frissen vett, új hw-eknél is így van, ahogy a fenti cikk is mutatja :-/

Igen, ez az üzletpolitika erősen érezhető az utóbbi időben. Megy a nagy sorozatgyártás, valakinek el kell adni a sok szemetet. Mégsem rohadhat meg egy raktárban.

2010.06.09. @ 15:28

NagyVillany
(Tag)Regisztrált: 2008.11.08.
Hír hozzászólás: 6 db
Cikk hozzászólás: 1 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Tyű! Én csipem az eszközkezelős setupos kihivásokat, de még talán sose volt olyan, hogy ne lett volna valahogy Azt az ötletet hiányolom a leírásból, hogy Eszközkezelőben gyanus eszközön jobbklikk - tulajdonságok - részletek fülecske, és ottvana Eszközpéldány azonosítója amiben ott az eszköz VEN kódja, és a VEN kód alapján megguglizni. PL esetemben most a lanom VENjét beirom gugliba: VEN_11AB&DEV_4364 és az első pár találatból már kiderül hogy Marvell Yukon Gigabit blabla és vannak driverek is.

2010.06.09. @ 08:19

HellomotoRegisztrált: 2010.06.09.
Hír hozzászólás: 1 db
Cikk hozzászólás: 2 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Előzmény:
írta: - 2010.06.03. @ 22:49

elolvastam a cikket.
én legutóbb hp laserjet 1000 nyomtatómmal jártam így. win7be nem volt integrálva a driver, telepítő lemezen lévő setup.exe kifagyott (gondolom mert nem win7re optimalizálták, pedig xp kompatibilitásban futtattam köv. próbára), win7 nem talált hozzá a neten megfelelő drivert, hp.com-ra felmásztam a terméktámogatás megszűnt ha vista-nál újabb op.rendszeren akarsz nyomtatni a nyomtatójukkal akkor cseszd meg win7ről downgradelj vista-ra vagy xp-re különben nem fogsz tudni nyomtatni, találtam hp printing care (vagy vmi ilyesmi) nevű elvileg minden op.rendszert támogató sw-t amivel semmi extrát nem lehet csak nyomtatni pont az a lényege ha már megszűnt a támogatás (driver) adott eszközhöz akkor ezt használd, futott is win7en csak a hp nyomtatómat nem ismerte fel... szal no comment, így megy ez máshol is mint ahogy a cikkben le lett írva... (addig vagy "jóarc" míg megveszed a sz@rukat, utána kutyát nem érdekli mit tudsz vele kezdeni)

ezt én írtam, csak közben beregeltem mert megtetszett a site

szóval igen, vista driverrel is próbáltam, azzal sem volt jó!
vmware-t nem próbáltam... de ez is ciki, hogy rendes support és driverek nélkül, virtuális emulálással kéne bénáznom
ráadásul ha egy teljesen laikus júzer szeretne nyomtatni (mert ez ma már kb. alapművelet) az tuti bebukná ilyennel!
hiába a cél az hogy vedd meg mindig a legújabbat!
ha régi a cuccok, akkor ők is (mármint a gyártó) tesznek a fejedre, bár van ahol ez már frissen vett, új hw-eknél is így van, ahogy a fenti cikk is mutatja :-/

2010.06.04. @ 19:33

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: Fido - 2010.06.04. @ 19:12

Akkor meg az egész gáz, hogy a normális használat helyett a virtuális op rendszer futtatás és a downgrade közül kell választanunk!

Ne beszéljünk már mellé! De komolyan!

Mondjuk ki, hogy gáz / szar / elbaszott ... stb.

Oké, ez mindenhogy szar!

2010.06.04. @ 19:12

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: myke - 2010.06.04. @ 17:00

Gáz, de jobb mint a downgrade.
Egyébként Hp cuccokat nem biztos hogy vennék főleg ilyen tekintetben. Nekünk Canon IP 4500-as nyomtatónk van, USB-t rádugom, pillanatok alatt használatra kész. Xp óta nem is telepítettem fel a driver-ét. Legtöbbször hasonló problémával a Microsoft-os webkamerákat hallom, hogy nem csak hogy alapból nem ismeri fel a win7, hanem még drivert se adtak ki hozzá...
Manapság a legtöbb probléma az Xp-s driver felkutatása. Notebookhoz meg egy csomó új perifériához alig van driver.

Akkor meg az egész gáz, hogy a normális használat helyett a virtuális op rendszer futtatás és a downgrade közül kell választanunk!

Ne beszéljünk már mellé! De komolyan!

Mondjuk ki, hogy gáz / szar / elbaszott ... stb.

2010.06.04. @ 17:00

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: Fido - 2010.06.04. @ 15:54

De az már elég gáz, hogy egy nyamvadt nyomtatáshoz VMware-ban kell egy XP-t futtatnod. Ennyi erővel mellékelhetnék a nyomtató driver lemezén is a VMware-t!

Gáz, de jobb mint a downgrade.
Egyébként Hp cuccokat nem biztos hogy vennék főleg ilyen tekintetben. Nekünk Canon IP 4500-as nyomtatónk van, USB-t rádugom, pillanatok alatt használatra kész. Xp óta nem is telepítettem fel a driver-ét. Legtöbbször hasonló problémával a Microsoft-os webkamerákat hallom, hogy nem csak hogy alapból nem ismeri fel a win7, hanem még drivert se adtak ki hozzá...
Manapság a legtöbb probléma az Xp-s driver felkutatása. Notebookhoz meg egy csomó új perifériához alig van driver.

2010.06.04. @ 15:54

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: myke - 2010.06.04. @ 13:23

Vista driverrel nem próbáltad?
Elég sok esetben működnek a vista driverek win7-en.
Amúgy nem muszáj downgrad-elni. Xp-t tudsz virtuálisan is futatni win7-en. Pl.: VMware-el.
Ha valami Xp-re lett írva, azt már automatikusan VMware-ben futtatom.

De az már elég gáz, hogy egy nyamvadt nyomtatáshoz VMware-ban kell egy XP-t futtatnod. Ennyi erővel mellékelhetnék a nyomtató driver lemezén is a VMware-t!

2010.06.04. @ 13:23

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.06.03. @ 22:49

elolvastam a cikket.
én legutóbb hp laserjet 1000 nyomtatómmal jártam így. win7be nem volt integrálva a driver, telepítő lemezen lévő setup.exe kifagyott (gondolom mert nem win7re optimalizálták, pedig xp kompatibilitásban futtattam köv. próbára), win7 nem talált hozzá a neten megfelelő drivert, hp.com-ra felmásztam a terméktámogatás megszűnt ha vista-nál újabb op.rendszeren akarsz nyomtatni a nyomtatójukkal akkor cseszd meg win7ről downgradelj vista-ra vagy xp-re különben nem fogsz tudni nyomtatni, találtam hp printing care (vagy vmi ilyesmi) nevű elvileg minden op.rendszert támogató sw-t amivel semmi extrát nem lehet csak nyomtatni pont az a lényege ha már megszűnt a támogatás (driver) adott eszközhöz akkor ezt használd, futott is win7en csak a hp nyomtatómat nem ismerte fel... szal no comment, így megy ez máshol is mint ahogy a cikkben le lett írva... (addig vagy "jóarc" míg megveszed a sz@rukat, utána kutyát nem érdekli mit tudsz vele kezdeni)

Vista driverrel nem próbáltad?
Elég sok esetben működnek a vista driverek win7-en.
Amúgy nem muszáj downgrad-elni. Xp-t tudsz virtuálisan is futatni win7-en. Pl.: VMware-el.
Ha valami Xp-re lett írva, azt már automatikusan VMware-ben futtatom.

2010.06.04. @ 09:25

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Így van, le van szarva minden, ha már megvan a bevételük! Az előző acer-védő anonymus is beugat, hogy béna vagyok. Elsődlegesen programozónak tekintem magamat, de ha szenvedek egy hardver életre keltésével, akkor szerintem ott nemcsak velem lesz a gond. Tudom használni a google-t (pláne mivel webfejlesztő vagyok), tudok angolul, de semmire sem jutottam ezzel a vacakkal. És ha tényleg egy mezei felhasználó kerül szembe ezzel a problémával, azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák a driver, mac address és egyebek fogalmát.

De pénzt kérni egy olyan hardverért, amit nehéz működése bírni, aminek a driver lemeze semmit sem ér, és a szupport meg szarik a fejedre (mert csak egy webes robottal beszélgetsz) ... na ez a szemétség.

2010.06.03. @ 22:49
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


elolvastam a cikket.
én legutóbb hp laserjet 1000 nyomtatómmal jártam így. win7be nem volt integrálva a driver, telepítő lemezen lévő setup.exe kifagyott (gondolom mert nem win7re optimalizálták, pedig xp kompatibilitásban futtattam köv. próbára), win7 nem talált hozzá a neten megfelelő drivert, hp.com-ra felmásztam a terméktámogatás megszűnt ha vista-nál újabb op.rendszeren akarsz nyomtatni a nyomtatójukkal akkor cseszd meg win7ről downgradelj vista-ra vagy xp-re különben nem fogsz tudni nyomtatni, találtam hp printing care (vagy vmi ilyesmi) nevű elvileg minden op.rendszert támogató sw-t amivel semmi extrát nem lehet csak nyomtatni pont az a lényege ha már megszűnt a támogatás (driver) adott eszközhöz akkor ezt használd, futott is win7en csak a hp nyomtatómat nem ismerte fel... szal no comment, így megy ez máshol is mint ahogy a cikkben le lett írva... (addig vagy "jóarc" míg megveszed a sz@rukat, utána kutyát nem érdekli mit tudsz vele kezdeni)

2010.06.03. @ 19:36

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: - 2010.06.03. @ 13:36

"...az is tuti, hogy nem vagyok profi informatikus én sem..."Hát az tényleg tuti!

Persze, az biztos, hogy te profi "géptelepítő" guru vagy! Nekem sajna nem futja ilyen informatikai szaktudásra!

És az Acer EMachines E725 akkor is egy rakás fos!

2010.06.03. @ 13:36
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


"...az is tuti, hogy nem vagyok profi informatikus én sem..."Hát az tényleg tuti!

  - Ingyen ajándékok

Facebook Oszt lájkoló a Fészbúkon?Videók, képek, viccek, Csubakka Ha röhögni akarsz ...Ingyenes elektronikai termékek Ingyenes termékek ...Konzol Magazin Ha nem PC, akkor konzol!Gyors keresés Keresés
Keresendő szöveg:

Club7 Rádió LazaRadio


LazaRadio

Szavazás Szavazás


Vannak új szerkesztőink! Miből szeretnél többet?


Jó lenne még több hír!
9 %
Még több kivesézős cikket akarunk!
3 %
Jó lenne néhány új gépigény is!
2 %
Letötltéseket akarunk!
52 %
Legyen több mindenből!
15 %
Bikicsunáj!
19 %
Összes szavazat: 158 db

Képgaléria Képgaléria
további képek ebből a galériából:
Cowon iAudio U3

Statisztika Statisztika


Hírek: 1118 db
Cikkek: 140 db
Kockafejek: 33276 db
Hír hozzászólások: 3568 db
Cikk hozzászólások: 1842 db
Fórum hozzászólások: 1117 db
Összes hozzászólás: 6527 db

Hirdetés Hirdetés
2007-2010. Minden Jog Fenntartva - lokalhoszt.hu
Email: fido@lokalhoszt.hu
Honlapkészítés, webtárhely
Többen kérdezték már, hogy mi az oldal célja? Akkor legyen mondjuk ez a cél: Világuralom! :D


Az oldal legenerálva 0.040758 másodperc alatt.