Partnereink: ESK | Csubakka! | Hitel | Geek Poló Bolt | Kanizsa Elektronika | Kanizsai Foglalkoztatási Paktum | Nagykanizsa Vásárcsarnok
Hallgassd Te is (katt. ide) a lokalhoszt.hu kedvenc online rádió adóját a LazaRadio-t! De ha röhögni akarsz, akkor válasszad a Csubakkát!

BejelentkezésBejelentkezés:
Név: Jelszó:

Dátum: 2018. május 23., Szerda
Boldog névnapot: Dezső
Jelenlegi látogatók: kocka

[Mobil] Tesztpad - A zene legyen veled - Nokia X6 16GB Navi

Körülbelül 1 hónappal ezelőttig, az X6-ot csak BMW-ben ismertem, de úgy éreztem, hogy arra nem lesz pénzem, így hát maradtam a névrokonnál, csak Nokia-ban. Fekete színben érkezett, de ezen kívűl még 3-4 színkombinációban is lehet kapni. Lásssuk mit tud.

írta: redzone, 2010.06.16. @ 23:32
hozzászólások: 20 db
megtekintve: 11545

BeVezetés és Unboxing - Vagyis mit rejt a csomag

Nagy meglepetésemre a telefont egy semmicsicsa dobozban hozták, amelyen tényleg semmi extra nem volt. Kibontás után először a telefon volt az amit megláttam egy átlátszó zacsiban, így hát kivettem és bontottam tovább.


A doboz és a telóMivel a készüléket autós szettel együtt rendeltem meg (hozzáteszem, hogy 1000 Ft-al került többe), így az foglalta a legnagyobb helyet. Tartó, autós-töltő és a tartó kar.


Navi kiegészítőkNagy meglepetésemre az eddigi videók alapján látottak, valamint tesztekben olvasott és szintén látott videókban a telefonhoz egy fejhallgató tartozott, míg az enyémhez csak egy fülhallgató társult, három különböző méretű gombákkal. Igaz nem is bánom, mert nem lett volna kedvem felhúzni azt a batár nagy fülhallgatót.


150%-os hangzás és 0% torzításA csomag rejtett még egy kb 15cm-es adatkábelt, amin szintén meglepődtem, de sebaj. Jött még hozzá egy kicsit hosszabb fajta töltő. Tovább kutatva egy sima írható lemez is volt még a dobozban, amelyen a magyar nyelvű kézikönyvet PDF formátumban, az OVI suite-ot és a PC-suite-ot lehetett megtalálni. Társult hozzájuk még egy miniDVD amin a szintén OVI Suite van, de érdemes elfelejteni, mert telepíteni (legalábbis én) semmit nem tudtam róla. Valamint a szokásos halandzsabandzsa nyelven érkező "könyvecskék".

Csak a belső számít - De a külső a legfontosabb

Amikor még képeken néztem és miután már élőben is láttam a telefont, egy kicsit nagyobbra számítottam, de így is tökéletesen megfelelt. A méretei valami csodásak: 111 x 51 x 13.8 mm és a kijelző se pici a maga 3.2 inch-ével és a felbontása pedig 360 x 640 pixelt amit a karcálló üveg mögött nézegethetünk. Maga a telefon pedig 122 grammot nyom. A belsejében a jó öreg és nem éppen gyors működéséről ismert, 434 MHz-es ARM processzor található, ami 128 MB SDRAM és 512 NAND flashmemória mellett éldegél vidáman. A négynormás X6 HSDPA kontrollere csak 3,6-os letöltési sebességre képesl, bár vélhetően kevés X6 tulaj fog majd 7,2-es sebességért sírni (a HSUPA fontosabb lenne). A b/g szabványú Wi-Fi természetesen adott, csakúgy, mint a 2.0-ás Bluetooth és az egészet egy 1320 mAh-s akkumulátor élteti, ami igen jól bírja a kiképzést.


A fedlap és az akkumulátorA készülékben a Symbian 9.4 operációs rendszer, illetve az S60 5th Edition platform található meg. Van öt alap téma, három betűméret, rácsos és listás menü szerkezet és három főképernyő témánk, sajnos az X6 esetében a Widgeteket el kell felejteni. Az online funkciókat összevonták egy közös internet fül alá, így itt keresendő többek közt a webböngésző, a Facebook kliens, illetve a YouTube is. A zenelejátszó hozza a tőle elvárható szintet és itt ki is emelném a hangszórókat, amik sokkal jobban szólnak, mint a laptopom hangszórói, pedig azok sem rosszak. Ezenkívül pedig egy húszcsatornás RDS sztereó FM rádiót, Playlist DJ szoftvert, valamint diktafon funkciót is kapunk.


3 gomb a kijelző alattCsatlakozási lehetőségek

A telefon csatlakozási pontjait egy helyre zsúfolták. Az USB a 3,5mm-es jack (ami egyben a TV-OUT is) és a töltő lyuk található meg a ki és bekapcsoló gomb mellett. Sajnos a csomag nem tartalmaz AV kábelt, amit így meg kell venni a készülékhez ha szükségünk van rá. Végülis nem egy hatalmas összegről van szó. Természetesen a Nokianál még mindig nem lett divat az, hogy USB kábellel is töltődjön a telefon.


A három csatlakozási lehetőség és A gombA telefon jobb oldalán található meg a hangerő + -, a billentyűzár kapcsoló és végül a kamera exponáló gomb. A bal oldalra került a SIM kártya tárolója. Ha esetleg ki szeretnénk szedni, akkor ki kell vennünk az akksit is, mert alatta van egy pöcök, amivel ki tudjuk tolni a SIM-et.


SIM kártya be és kimenetGPS

Ugyebár, ha Nokia, akkor OVI Maps dukál a telefonhoz és a navigációhoz is. Mivel nem volt még ilyen és hasonló telefonom sem, amiben lett volna GPS így most először ismerkedek vele. Mindenesetre a gyári navi programmal nem jöttem jól ki, így hát átváltottam a Sygic-re, mivel se az IGO se a TOMTOM nem volt kompatibilis a telefonnal, valamint a GARMIN sem működött rajta. Mielőtt tesztelnénk a működést érdemes letiltani az alkalmazásoknál minden erre irányuló segédkapcsolatot, kivéve a beépített GPS-t, mert különben hatalmas számlát is kaphatunk.


Általam alkalmazott beállításokMivel mindent kikapcsoltam és csak a beépített GPS-t hagytam, ezért kicsit lassabban, körülbelül 2perc alatt (de volt amikor alig 10 másodperc is elég volt neki) találta meg a tökéletes műholdakat, de ha bekapcsolva hagyjuk a segéd GPS-t (A-GPS), akkor ez a folyamat felgyorsítható, bár ez is adatforgalommal jár. Leteszteltem az újratervezést is és meglepően nagyon gyorsan megadta az új irányt, hogy merre is menjek. Igazából ennél többet nemtudok róla írni, nálam a GPS egy 9/10 -est kap. Az igazi megpróbáltatás talán az, hogy megkínoztam lakáson belül is és meglepően jó eredményt kaptam. Igaz a pontossága 35-40m között mozgott, de ennek ellenére csoda az is, hogy egy két perc alatt sikerült találnia holdat.


Lakáson belül is talál holdat, csak idő kell neki
Web a szörfözzünk, mint nagyon. Vagy mi?

Az előző mobilom is Nokia volt, egy E51-es, amelynek a wifije egy laptophoz hasonlítva elég gyengécske volt. Nos az X6 esetében nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy a jelenlegi laptopomhoz mérten a wifije körülbelül ugyanaz. Nah jó, azért mégse vetekedhetnek egymással, de már eléggé a közelében van az erőssége.

Maga a netezés egy élmény számomra, nagy a kijelző, eléggé kényelmes is. Mondjuk én leszedtem hozzá az Opera 10.0 mobilos verziót és azt használom, mert nem bízok a saját gyártású böngészőkbe. Ami picit zavaró az a kicsi "billentyűzet", de előbb-utóbb meglehet szokni azt is. Természetesen itt is van álló és oldalnézet is és ezt a telefon elforgatásával tudjuk módosítani.


Neked is ez a kezdőlapod?Azért bevallom olykor picit zavaró a QWERTY billentyűzet is a maga kicsinyes módján, hiszen a kicsit nagyobb kezű emberek könnyen mellé tudnak nyúlni. Néha én is úgy éreztem, hogy legszívesebben a falnak vágnám amikor az egyik betűt ötszöri próbálkozásra se sikerült lenyomnom, de belegondoltam, hogy mennyit fizettem a telefonért és inkább próbálkoztam tovább.


Akkor próbáljuk újraAzonban mit érne az internet a közösségi weboldalak nélkül, amiből persze a Nokia sem maradhatott ki, így rengeteg portal-nak van meg a saját alkalmazása a telefonon. Közülük is talán a fészbúkot emelném most ki, mivel azt használom az összes többi közül amik még elérhetők a telefonon. Néha picit belassul, de nem kell komoly dolgokra gondolni. Nagyon szépen és ügyesen fut a kis telefonon és szerintem még élvezetesebb használni, mint asztali PC-n. Jah és mielőtt elfelejtem. Get Rihanna :D


Ohhh meg nem jeliztel be te kis te :)MULTImedia - 16GB - Oké, de mit is kezdjek vele?!

Igen kedves olvasó, ekkora a mérete ennek a picikének, de van 32GB-s változat is. Amit viszont fontos közölni, hogy nincs bővíthetőségi lehetőség. Zenéknek, videóknak, képeknek és az alkalmazásoknak ez bőven elég. Akkor vegyük is sorba a lehetőségeinket.

Zene

Egyenlőre az alap lejátszót mutatom csak be, a lehetőségeit, bár szerintem ez így is bőven elég, amit tud. Mivel egy zenetelefonról beszélünk, hát tudjon is ezt meg azt. Vegyük mindjárt gorcső alá a gyári dolgokat. Maga a program egy letisztult, semmi extrát nem mutató kis program lett. Lehet ismételtetni, véletlenszerű lejátszásra kapcsolni szóval így hirtelen semmi extrát nem tapasztalunk. Kirakja a képet ha van, kiteszi a "most játszott" zenét a kezdőkijelzőre is ha úgy akarjuk, equalizert állíthatunk ahogy tetszik és még miegymás.


Zenélősmobil. HűűűWááááVan egy jó kis program, amit szerintem majd csak a legdepressziósabb időszakomban fogok használni. Ami régebben már a sanyierikszonnál is megtalálható volt "lássukmilyenkedvedvanéshallgasdaztazenét" funkció. Ahogy észrevettem a program egy hálózati kapcsolat folyamán, valahonnan a netről szedi le a telefonon tárolt számokhoz, hogy melyik milyen hangulatot tükröz. Ezt a programot PlaylistDJ-nek nevezik.


Hát, akkor hallgasd azt a zenét amihez kedved van :)A rádiót csak azért emelném ki, mert én még személy szerint nem láttam ilyen "egzotikus" rádiót. Bár biztos vannak már olyan készülékek, amelyek hasonlóképpen "írják" ki az állomás RDS-ét stb. Bár a kézi hangolást nem találtam meg hamar, de sikerült. Természetesen most sem hallgathatunk rádiót antenna nélkül, ami jelen esetben és mint általában mindig is a füles.


Közös hullámhosszon...van aki hívogat, van aki írogat...

Nos a szövegszerkesztés már egy kicsit más tészta. Amit lehet olvasni a legtöbb helyen, hogy olykor belassul és hirtelen sok-sok karaktert jelenít meg egyszerre, persze csak azokat amiket beütöttünk. Nos ez tényleg így van, de észrevételeim szerint, csak akkor, amikor a telefon átvált magától nagybetűsből kisbetűsbe, de nem kell olyan rosszra gondolni, mint ahogy hangzik. Mindenesetre az sms írás és a szövegbevitel tökéletes és bőven használható mind álló és mind fekvő helyzetben QWERTY billentyűs módban. Mondjuk nálam alap dolog, hogy kikapcsolom kapásból a T9-et, mert úgy egy kicsit könnyebb a szerkesztés.


Kényelmes és átláthatóLásd másképp a világot

És végre elértünk a telefon használatához elengedhetetlen részhez, a kijelzőhöz. A kijelző egy nHD kapacitív 3.2 inches és 360X640-es mérettel rendelkezik. Egy kis érdekesség:

Kapacitív érintőképernyő:
Az edzett üveg képernyő felületén, a képernyő oldalain elhelyezett elektródák egységes elektromágneses mezőt generálnak, a képernyőt megérintő ujj a sugárzást elnyeli, és a mező torzulásából a rendszer meghatározza az érintés helyét.

Rezisztív érintőképernyő:
A rezisztív technológiánál az üveglap felett, egy vezetőréteget tartalmazó, az üveglaptól elválasztott poliészter fólia található, érintésre a fólia és az üveglap érintkezik, a képernyőt ez hozza működésbe. A kapacitív képernyőtől eltérően nem csak ujjal, hanem bármilyen arra alkalmas tárggyal működésbe hozható.

A rezisztív technológia jó felbontást biztosít, viszont nehéz alkalmazni az aláírásos igazolásokhoz, mert a rétegek vastagságától függ az élettartam és a pontosság.

Ezért minden alkalmazáshoz a megfelelő vastagságú membránokat, rétegeket kell alkalmazni.


A kijelző érzékenysége tökéletes, bár néha túlságosan isKamera - szép szép szép

Talán a K750i sanyi telefonom óta nem volt olyan mobilom, amelyik ilyen szép képeket csinált volna. Az 5MP-s autofókuszos Carl Zeiss huncutság 2592x1944 pixeles képeket képes készíteni és mindezt egy dupla ledes vaku segíti. A videókat pedig 30FPS-el tudjuk elkészíteni. Van a telefonon egy másodlagos kamera is, amelyet videótelefonáláshoz valamint skype-ozáshoz is tudunk használni.


Az 5MP-s Carl Zeiss optika és a dupla ledes vakuHétvégén munkatársam esküvőjén (ezúton is kívánok Nekik Sok Boldogságot!) voltam és ott próbáltam ki először a kamerát. Íme néhány kép (a nagyobb méretért kattints a képre):
A kamera funkciókban is bővelkedik és ebben sem lesz hiány szerintem:Összegzés és specifikáció

A Finn gyártó kidobta az eddigi legjobb mobilját a piacra. Bár szerintem a kicsit futi-futi módon adta neki a nevet, mert nem nagyon gondolt a jővőre, hogy mi lesz ha több, hasonló telót ad ki ebben a szériában, hiszen az X jelzés az mostmár az XpressMusic-ra vonatkozik, mint anno az elődöknél ( de akkor rendesen kiírták ) pl.: 5800 XpressMusic. Igaz van már X3 is, de majd egyszer csak eljutunk az X15-ig is :) Sajnos a telefont csak Comes With Music szolgáltatással együtt lehet megvenni, ami kicsit húz az áron és itt kis hazánkban még nem is érhető el. Ennek ellenére a telefon nagyon jóra sikerült, a kijelző gyönyörű és tökéletes, nagy a tárhely, a sebességgel sincs gond. Azt, hogy nem támogat divx-et valamint a többi, de kevés alap hibát leszámítva a mobil tökéletes társunk lehet abban, hogy átvészeljük unalommentesen a mindennapokat. Tehát ha valakinek van felesleges 80-90 ezer forintuja, akkor már meg is lehet vásárolni függetlenül és élvezkedni, ahogy ezt én is tettem. Végül egy specifikációval búcsúzom tőletek amit IDE KATTINTVA meg is tekinthettek, valamint egyéb képeket is nézegethettek még a telefonról. Jóéjszakát.


Nokia X6 16GB Navi

Hozzászólások

Hozzászólás (anonymus)
<<-- Kérlek, írd be ide azt a szót, hogy kocka, különben a hozzászólásod nem fog megjelenni ebben a cikkben!
2012.04.19. @ 15:49

BEBERegisztrált: 2012.04.19.
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 1 db
Fórum hozzászólás: 0 db


nekem a jobban roszban alkalmazás kéne a nokiax6 ra

2011.05.19. @ 11:46
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Sziasztok! nekem nem működik a gyári gps a telón.tudtok ebben nekem segiteni?

2010.12.14. @ 09:55
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


sziasztok az lenne a kérdésem h ha a az Ovi dvd-ről felfrissítettem X6-ost és az addig magyar nyelvű menü átállítódott angolra akk h tudnám visszaállítani magyarra?a nyelvek között nem jelenik meg magyar frissítés után és máshol se tudom visszaállítani
köszi

2010.12.07. @ 16:27
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Sziasztok!

Nekem van egy X6-os nokiam. Egy olyan kérdésem lenne hogy a garmin rá megy? Ha igen, hogy kell rátenni? Segítsetek. Előre is köszönöm.

pipus0219@gmail.com

2010.09.28. @ 18:59

Domm000Regisztrált: 2010.05.06.
Hír hozzászólás: 127 db
Cikk hozzászólás: 74 db
Fórum hozzászólás: 19 db


Hááát nagyon gondolkodok, de ez az ár nem nekem való telefon szempontjából. Majd talán valamikor egy másik világban...

2010.06.25. @ 10:22

redzoneRegisztrált: 2010.05.02.
Hír hozzászólás: 15 db
Cikk hozzászólás: 19 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Igen, ezt akartam én is írni utána, hogy nem mindegy, hogy vasbeton, vagy sima szalmaház.

2010.06.20. @ 20:01

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: - 2010.06.19. @ 16:13

Köszi az ismertetőt!
Semmi gond a készülékkel, csak a hátlapját nem lehet normálisan visszatenni, pedig már szervizben is volt.
Sima kihangosításnál meg szakadozik a hang, így megint megyek a szervizbe.
Fő gond a GPS lakásban soha semmit nem talál, szabadban van amikor 5 perc a műholdra állás.
Én is gondolkodtam más GPS rendszer felrakásában de garmin, tomtom, igo nem megy.
Hogy lehet a Sygic-et telepíteni, jó lenne egy leírás.

Attól függ, milyen lakáson belül, mert ha feletted van 10 emelet, akkor azért elég jól leárnyékolja a műholdas jelet. De talán lakásban nem szükséges a GPS, nem tévedünk el a wc-ig, bár részegen ki tudja.

2010.06.20. @ 17:00

redzoneRegisztrált: 2010.05.02.
Hír hozzászólás: 15 db
Cikk hozzászólás: 19 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Fido--- teknős is van benne, meg hal is

2010.06.20. @ 17:00

redzoneRegisztrált: 2010.05.02.
Hír hozzászólás: 15 db
Cikk hozzászólás: 19 db
Fórum hozzászólás: 0 db


A hátlapjára megvan a külön technika (ez fel is van tüntetve a fedlapon), a kihangosítóval nekem nincs semmi gondom. Szerintem tökéletes. És a GPS-em is remek. lakáson belül is talál műholdat ( mint ahogy a képeken is láthatod ). A sygic telepítése egyszerű, mert van hozzá leírás is. Vagy felmásolsz mindent telefonra, vagy PC-vel összekötöd a telót és a pc-n indítod el a sygic telepítőjét, kiválasztod, hogy mi kell neked és kész is

2010.06.19. @ 16:13
Regisztrált:
Hír hozzászólás: 0 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Köszi az ismertetőt!
Semmi gond a készülékkel, csak a hátlapját nem lehet normálisan visszatenni, pedig már szervizben is volt.
Sima kihangosításnál meg szakadozik a hang, így megint megyek a szervizbe.
Fő gond a GPS lakásban soha semmit nem talál, szabadban van amikor 5 perc a műholdra állás.
Én is gondolkodtam más GPS rendszer felrakásában de garmin, tomtom, igo nem megy.
Hogy lehet a Sygic-et telepíteni, jó lenne egy leírás.

2010.06.18. @ 09:46

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Előzmény:
írta: redzone - 2010.06.17. @ 17:14

Kerültek még fel képek. Jah és azt a tavat én csináltam

Nagyon tetszik a mini-tó, már csak a teknősök hiányoznak belőle!

2010.06.17. @ 17:14

redzoneRegisztrált: 2010.05.02.
Hír hozzászólás: 15 db
Cikk hozzászólás: 19 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Kerültek még fel képek. Jah és azt a tavat én csináltam

2010.06.17. @ 14:31

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Na ez az amit igazán cikknek/tesztnek hívunk. Korrekt, kifilézős, szépen összerakott. Ez simán bent van a lokalhoszt top cikkei között!

Jó kis kütyü lehet!

2010.06.17. @ 09:45

Domm000Regisztrált: 2010.05.06.
Hír hozzászólás: 127 db
Cikk hozzászólás: 74 db
Fórum hozzászólás: 19 db


Nagyon jó cikk lett, redzone! Minden elismerésem! Nekem elég az 5310 XpressMusic

2010.06.17. @ 08:19

JohnnyRegisztrált: 2010.05.17.
Hír hozzászólás: 27 db
Cikk hozzászólás: 12 db
Fórum hozzászólás: 5 db


Nagyon jó cikk lett. Ha lenne fölös 90k-m már mennék is megvenni a telót De addig is elég a Samsung C3050

2010.06.16. @ 23:41

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Előzmény:
írta: redzone - 2010.06.16. @ 23:38

Nem mostanában tervezek új mobil vételt de lehet, hogy a mohácsi pannon bolt főnökével tudok beszélni, hogy 1 hónapban egy új példánnyal dobjanak meg tesztelésre

Az tényleg nem lenne rossz, még ha retro Olds mobil-ról is, de megérné.

2010.06.16. @ 23:38

redzoneRegisztrált: 2010.05.02.
Hír hozzászólás: 15 db
Cikk hozzászólás: 19 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Előzmény:
írta: myke - 2010.06.16. @ 23:36

Végre egy újabb minőségi cikk, elolvastam, tetszetős telefon, pedig nem vagyok Nokia párti. Sokat futkorászik valaki, és nincs humora + zsetonért gps-t venni, jóval olcsóbban kijöhet így szerintem...

Redzone csak így tovább, ilyen kivesézős cikkeket továbbra is várok.

Nem mostanában tervezek új mobil vételt de lehet, hogy a mohácsi pannon bolt főnökével tudok beszélni, hogy 1 hónapban egy új példánnyal dobjanak meg tesztelésre

2010.06.16. @ 23:36

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Végre egy újabb minőségi cikk, elolvastam, tetszetős telefon, pedig nem vagyok Nokia párti. Sokat futkorászik valaki, és nincs humora + zsetonért gps-t venni, jóval olcsóbban kijöhet így szerintem...

Redzone csak így tovább, ilyen kivesézős cikkeket továbbra is várok.

2010.06.16. @ 23:35

redzoneRegisztrált: 2010.05.02.
Hír hozzászólás: 15 db
Cikk hozzászólás: 19 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Várom a Ti véleményeteket is, ha van ilyen telefonotok.

módosítva: 2010.06.16. @ 23:35
2010.06.16. @ 23:33

redzoneRegisztrált: 2010.05.02.
Hír hozzászólás: 15 db
Cikk hozzászólás: 19 db
Fórum hozzászólás: 0 db


Megjegyzés: Plusz kameraképeket holnap pótolom

  - Ingyen ajándékok

Facebook Oszt lájkoló a Fészbúkon?Videók, képek, viccek, Csubakka Ha röhögni akarsz ...Ingyenes elektronikai termékek Ingyenes termékek ...Konzol Magazin Ha nem PC, akkor konzol!Gyors keresés Keresés
Keresendő szöveg:

Club7 Rádió LazaRadio


LazaRadio

Szavazás Szavazás


Vannak új szerkesztőink! Miből szeretnél többet?


Jó lenne még több hír!
9 %
Még több kivesézős cikket akarunk!
3 %
Jó lenne néhány új gépigény is!
2 %
Letötltéseket akarunk!
52 %
Legyen több mindenből!
15 %
Bikicsunáj!
19 %
Összes szavazat: 158 db

Képgaléria Képgaléria
további képek ebből a galériából:
Hardcore Reactor

Statisztika Statisztika


Hírek: 1118 db
Cikkek: 140 db
Kockafejek: 33274 db
Hír hozzászólások: 3567 db
Cikk hozzászólások: 1840 db
Fórum hozzászólások: 1117 db
Összes hozzászólás: 6524 db

Hirdetés Hirdetés
2007-2010. Minden Jog Fenntartva - lokalhoszt.hu
Email: fido@lokalhoszt.hu
Honlapkészítés, webtárhely
Többen kérdezték már, hogy mi az oldal célja? Akkor legyen mondjuk ez a cél: Világuralom! :D


Az oldal legenerálva 0.017211 másodperc alatt.