Partnereink: ESK | Csubakka! | Hitel | Geek Poló Bolt | Kanizsa Elektronika | Kanizsai Foglalkoztatási Paktum | Zensetup
Hallgassd Te is (katt. ide) a lokalhoszt.hu kedvenc online rádió adóját a LazaRadio-t! De ha röhögni akarsz, akkor válasszad a Csubakkát!

BejelentkezésBejelentkezés:
Név: Jelszó:

Dátum: 2019. január 22., Kedd
Boldog névnapot: Vince
Jelenlegi látogatók: kocka

[NewZ] Új hivatalos Call of Duty 4 Modern Warfare Map Pack készülőben

A Gamespot emberi már nagyban nyomják az új CoD4 pályákat! Két pályáról biztons infókat tudhatunk meg tőlük! Lássuk is őket ...

írta: Fido, 2008.03.13. @ 19:49
hozzászólások: 3 db
megtekintve: 5975

A GameSpot-os srácok már kipróbálhatták az új hivatalos Call of Duty 4 Modern Warfare map-okat, vagyis pályákat!
Igaz mi is hozzá férhetünk majd az új pálya csomaghoz, de csak tavasz vége felé. Két pályát egészen korrektül leírtak, nagyjából szabadfordításban és gyorsan levésem ide nektek.

Broadcast: ez az első pálya tényleg adást szór, mivel egy TV adó épületében kap helyet. Igen, ez pontosan az a pálya amit a single playerben láthattunk, mégpedig a "Charlie Don't Surf" misszió alatt. Emlékezhetünk a single-ből, hogy van egy nagy központi iroda az épületben, tele vékony falakkal, számítógépekkel, monitorokkal és minden egyéb kacattal ami porig rombolható. Hát ezeket szerencsére bent hagyták, szóval nem adok 5 percet egy 30 slotos szerveren ezen cuccoknak, mindent darabokra fognak lőni a játékosok. A GameSpot szerint van egy rakás szűk kis folyosó és iroda amelyeken keresztül feljuthatunk az emeletre, amire szintén jó kilátás nyílik a központi irodára. Szóval lesz itt ne mulass. Na de még ami érdekes lesz, az a helikopter hívása, mert az ha benyitja a tüzet szegény irodába, akkor már inkább valami nagy sajtban érezhetjük magunkat majd kisegérnek! Szép lesz, látom előre!

Creek: ez a pálya teljesen eltér az előzőtől, szép nyílt terep, egy kis természetlátogatást tehetünk itt. Itt aztán megint minden lesz állítólag, kis házikók a pálya egyik szélén, egy hatalmas szakadék és egy szép kis patak amely elvezet minket egy vízeséshez. De még nincsen vége, mivel egy sötét barlang is helyet kapott a pályán, amellyel a pálya 2 széle között tudunk majd szambázni! Valószínűleg, nagyon jól tudunk majd kempelni, szinte bárhol elbújhatunk a fűben, egy szikla mögött vagy éppen egy magasabb helyen, szóval igazi kempelős talán sniper-es pálya lesz. Végülis egy kellemes természetjáráshoz, ilyen szép látnivalókkal, szinte nemzeti park beütéssel, simán elfogadhatóvá teszi, hogy majd mindenki kempingezni fog.

A további két új pálya Chinatown és Killhouse névre hallgat. Ezekról nem sokat lehet tudni, talán a Killhouse hasonlítani fog a single player elején megismert gyakorló pályára, amely falai fából készültek és a bábukat lődöztük. Tehát egy kis matematikát bevetve, 4 darab új hivatalos pályánk lesz a jó "öreg" Call of Duty 4 Modern Warfare játékunkhoz. Az Infinity Ward még annyit árult el, hogy ezeket a multiplayer map-okat megkapják majd az XBox 360 és Playstation 3 tulajok is (némi ellenjuttatás fejében), de gondolom mi PC-sek alapból zúzhatjuk lefelé majd őket ingyen.

Hozzászólások

Hozzászólás (anonymus)
<<-- Kérlek, írd be ide azt a szót, hogy kocka, különben a hozzászólásod nem fog megjelenni ebben a hírben!
2008.06.20. @ 10:25

komoróczkiRegisztrált: 2008.06.19.
Hír hozzászólás: 2 db
Cikk hozzászólás: 0 db
Fórum hozzászólás: 0 db


szia fido ezt most hogy töltsem le patch 1.6

2008.03.14. @ 08:02

Fido
(Diamond Eyes)Regisztrált: valamikó régen
Hír hozzászólás: 713 db
Cikk hozzászólás: 265 db
Fórum hozzászólás: 265 db


Hát már kellettek! Ez a Broadcast biztos igen jó lesz!

2008.03.13. @ 20:49

myke
(Modi)Regisztrált: 2007.12.12.
Hír hozzászólás: 730 db
Cikk hozzászólás: 378 db
Fórum hozzászólás: 296 db


Végre új pályák

  - Ingyen ajándékok

Facebook Oszt lájkoló a Fészbúkon?Videók, képek, viccek, Csubakka Ha röhögni akarsz ...Ingyenes elektronikai termékek Ingyenes termékek ...Konzol Magazin Ha nem PC, akkor konzol!Gyors keresés Keresés
Keresendő szöveg:

Club7 Rádió LazaRadio


LazaRadio

Szavazás Szavazás


Vannak új szerkesztőink! Miből szeretnél többet?


Jó lenne még több hír!
9 %
Még több kivesézős cikket akarunk!
3 %
Jó lenne néhány új gépigény is!
2 %
Letötltéseket akarunk!
52 %
Legyen több mindenből!
15 %
Bikicsunáj!
19 %
Összes szavazat: 158 db

Képgaléria Képgaléria
további képek ebből a galériából:
Hardcore Reactor

Statisztika Statisztika


Hírek: 1118 db
Cikkek: 140 db
Kockafejek: 33276 db
Hír hozzászólások: 3567 db
Cikk hozzászólások: 1840 db
Fórum hozzászólások: 1117 db
Összes hozzászólás: 6524 db

Hirdetés Hirdetés
2007-2010. Minden Jog Fenntartva - lokalhoszt.hu
Email: fido@lokalhoszt.hu
Honlapkészítés, webtárhely
Többen kérdezték már, hogy mi az oldal célja? Akkor legyen mondjuk ez a cél: Világuralom! :D


Az oldal legenerálva 0.039855 másodperc alatt.